1vnt Nešiojama madinga sulankstoma piniginė rankinė Rankinė Kablys Laikiklis Stalo kablys Unikalūs krepšio dalių priedai
€2.95 / €5.89

  • Medžiaga - PVC
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d469411
Pridėti atsiliepimą

Mūsų rankinio stalo kabliukas pasižymi sulankstomu dizainu, leidžiančiu lengvai pakabinti jį ant stalo, neužimant vietos krepšyje. Švarus ir saugus, jis neprideda jokio svorio jūsų daiktams. Tai puiki dovana kolegoms ir draugams, kurie vertina patogumą ir praktiškumą.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: apvalus odinis kablys

Produkto dydis: skersmuo 4.5 cm / 1.77 colių

Atidaryta: 8 * 4.5 cm / 3.15 * 1.77 colių

Storis: 0.7cm / 0.28 colių

Medžiaga: metalas

Svoris: 36g

Malonūs patarimai:

1. Dėl tokių priežasčių kaip monitoriaus spalvų temperatūra, fotoaparatas, aplinkos apšvietimas ir fotografavimo įgūdžiai, kai kurių gaminių nuotraukose gali būti nedidelių spalvų skirtumų. Spalva priklauso nuo tikrojo produkto!

2. Leiskite nedidelius dydžių skirtumus dėl skirtingų rankinių matavimų.

Pakuočių sąrašas:

Rankinis kabliukas stalui*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Sulankstomas stilius: Šis rankinės kabliukas stalui sukurtas taip, kad būtų sulankstomas, todėl galite lengvai jį laikyti neužimdami vietos krepšyje ir nepridėdami jokio svorio savo daiktams. Jis turi mini dydį, leidžiantį jį pasiimti bet kur, kur norite, ir madingą išvaizdą, atitinkančią bet kokią progą.

2. Kelionėms pritaikytas dizainas: Naudodami mūsų sulankstomą rankinės kabliuką stalui, galite pasiimti jį bet kur, kur norite, nuo kavinių iki lauko kempingų. Dėl mažo dydžio ir tvirtos struktūros jūsų krepšys yra saugus ir švarus. Jo perkeliamumas reiškia, kad visada turėsite kur pakabinti piniginę.

3. Saugus ir švarus: Šis piniginės kabliukas stalui padeda pakabinti piniginę arti savęs, apsaugodamas ją nuo nešvarumų. Taip pat galite žiūrėti savo krepšį, užtikrindami jo saugumą. Šis piniginės kabliukas yra sulankstomas ir patogus, todėl jį galite atsinešti bet kur.

4.Neslidus dizainas: Naudodami mūsų rankinės kabliuką stalui, galite pakabinti savo krepšį ant stalo krašto ir išvengti jo nešvarumo ant grindų. Neslystantis kilimėlis neleidžia kabliui nuslysti nuo stalo, todėl jūsų krepšys išlieka švarus ir saugus.

5.Praktiška dovana: Šis piniginės kabliukas stalui yra puiki dovana jūsų kolegoms ir draugams, kurie mėgsta madą ir patogumą. Tai gali apsaugoti jūsų krepšį nuo nešvarumų ir vagysčių.