1 vnt metalinis sieninis montavimas 6 kabliukai rankšluosčių kablys 15 colių & 1 vnt nerūdijančio plieno rankinė citrinų sulčiaspaudė silikoninė rankena
€11.32 / €15.94

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d456366
Pridėti atsiliepimą

1 vnt Sieninis 6 kabliukai Rankšluosčių kabykla & 1 vnt Rankinė citrinų sulčiaspaudė Silikoninė rankena

NESENSTANTIS DIZAINAS - "Lemon Squeezer" dėl savo modernaus ir nesenstančio dizaino traukia akį kiekvienai moderniai virtuvei. Per trumpą laiką galite gauti šviežių sulčių, kad jūsų virimas būtų įdomesnis.

AUKŠTA KOKYBĖ - Citrinų spaustuvas pagamintas iš patvarios nerūdijančio plieno konstrukcijos, patvarus ir nerūdys. Rankiniu būdu išspauskite citrinas, laimas ir kitus mažus citrusinius vaisius, kad jūsų mėgstamos sultys būtų bet kada ir bet kur. Aukštos kokybės nerūdijantis plienas, skirtas užkirsti kelią bakterijų dauginimuisi maisto saugai.

NESLYSTANČIOS RANKENOS DIZAINAS- Saugi neslystančios rankenos konstrukcija leidžia naudoti daugiau ramybės. Jis gali būti naudojamas virtuvėje, iškyloje, biure ir kt. Puikiai tinka salotoms, žuviai, gėrimams ir kitiems kulinariniams poreikiams.TAUPYKITE LAIKĄ IR PASTANGAS - Lengvai laikomas citrinų spaustuvas niekada neužims papildomos vietos, citrinų spaustuvą galima lengvai laikyti indų stalčiuje. Nereikia atskiro filtro, galite lengvai pašalinti sėklas ir minkštimą iš puodelio.

LENGVA VALYTI - Po naudojimo nuplaukite vandeniu ir švelniu plovikliu, išvalykite per kelias sekundes arba galite plauti indaplovėje. Bet kokio amžiaus vartotojai gali juo naudotis saugiai, lengvai ir patogiai. Norėdami pratęsti galiojimo laiką, rekomenduojame jį valyti rankiniu būdu.

Sieninė pakaba:

Dizainas: 6 kabliukai

Medžiaga: metalas

Bendras dydis (apytiksliai): 37 x 3.5 x 4cm

Skylės Dia montavimas: 4.4mm / 0.17 colio;

Spalva: Sidabras

Galima naudoti savo svetainėje, miegamajame ar vonios kambaryje rankšluosčiui, paltui, kepurei, rankinei ir kt. pakabinti.

Yra dvi skylės, kad būtų lengva montuoti.

Citrinų spaustuvas:

Kaip juo naudotis?

1.Perpjaukite citriną per pusę ir įdėkite į dubenį ( atkreipkite dėmesį, kad pusė su citrinos žievelėmis nukreipta į viršų ).

2. Tiesiog tvirtai prispauskite rankenas, kol citrinų spaustuvas išgaus visas sultis.

3. Tobulo dydžio skylutės, kad būtų galima išgauti visas sultis, tačiau nė viena sėkla ar minkštimas nepraeis pro šalį.

Spalva: juoda

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Dydis: Ilgis: 20.5cm

Pakuote sudaro:

1 * Sieninis pakabukas (montavimo dalys)

1 * Citrinų spaustuvas

Šiltas patarimas: Panaudoję citrinų spaustuvą, laiku nuplaukite ir laikykite sausai.

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.