Advento kalendorius 2023 Dėlionė Dėlionė 1008 dalys Dėlionė 24 dienų Kalėdų atgalinės atskaitos kalendoriai Tobula Kalėdų dovana vaikams suaugusiems
€19.74 / €39.48

  • Temos šablonas - eglutė
  • Medžiaga - neaustinės medžiagos
  • modelio numeris - Advento kalendorius 2023 Dėlionės
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d456868
Pridėti atsiliepimą

ženkleliai:

1.Fun ir naudingas atgalinis skaičiavimas: kiekviena diena bus naudingesnė, kai surinksite šventinės dėlionės gabalėlį ir atskleisite gražią Kalėdų sceną. Padarykite kalėdinius prisiminimus smagius su brangia patirtimi.

2. Užbaikite žiemos sceną: mėgaukitės atgaliniu skaičiavimu iki Kalėdų su šia unikalia advento dėlione. Iš viso yra 1008 vienetai, suskirstyti į 24 numeruotas dėžutes. Kiekvienoje dėžutėje yra 42 dėlionės dalys, kurias reikia atidaryti tą dieną, kuri atitinka skaičių.

3.Pramogos visai šeimai: Kiekvieną dieną atskleisite naują dėlionės dalį ir atrasite gražią žiemos sceną. Šis galvosūkis tinka skirtingiems sudėtingumo lygiams, nuo pradedančiųjų iki ekspertų, ir pagerina problemų sprendimo įgūdžius, rankų ir akių koordinaciją bei pažinimo įgūdžius.

4.Platus naudojimas: sustiprinkite atostogų dvasią šventiniais meno kūriniais, kai užbaigtus dėliones paversite sienų dekoracijomis. Suteikite savo namams kalėdinės dvasios su šiais gražiais ir sudėtingais galvosūkiais.

5.Nuostabi dovana: Ši kalėdinė advento dėlionė yra puiki dovana suaugusiems, paaugliams, vaikams ir dėlionės entuziastams jūsų gyvenime. Mėgaukitės atostogų dvasia rinkdami šį spalvingą ir sudėtingą galvosūkį kiekvieną dieną iki Kalėdų.

Ieškote smagaus būdo skaičiuoti iki Kalėdų? Mūsų "Countdown to Christmas Puzzle" yra tobulas! Su šventiniais meno kūriniais šis galvosūkis yra ne tik linksmas, bet ir sustiprina atostogų dvasią. Tai ideali dovana visiems, kuriems patinka galvosūkiai, įskaitant suaugusiuosius, paauglius ir vaikus. Be to, jis turi būti atidarytas tą dieną, kuri atitinka skaičių, todėl jis puikiai tinka vaikams ir visai šeimai!

Specifikacijos:

Pavadinimas: Christmas Advent Calendar Puzzle

Medžiaga: popierius

Dydis: 28.6 * 22 * 6cm / 11.26 * 8.66 * 2.36 colių

Sąrašas:

1 x Kalėdų advento dėlionės