sieninė vonios lentyna Praktiškas dilimui atsparus sutirštintas laikiklis dušo kambariui Vonios virtuvė
€6.82 / €9.74

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d456963
Pridėti atsiliepimą

SP99 Sieninė vonios lentyna, be gręžimo ir greitai džiūstanti dušo lentyna vonios kambariui, miegamasis, virtuvė SP99

Aprašymas:

Funkcijos:

Lengvas montavimas: Ši sieninė vonios kambario lentyna skirta montuoti be rūpesčių, nereikia gręžti. Tiesiog pritvirtinkite jį prie sienos ir pradėkite be vargo organizuoti dušo reikmenis.

Didelė saugojimo talpa: Dėl didelės talpos ši dušo kabinos lentynų organizatoriaus lentyna suteikia pakankamai vietos visiems vonios kambario reikmenims, įskaitant šampūną, kondicionierių, muilą ir kt., Laikyti. Atsisveikinkite su netvarkingomis dušo zonomis!.

Patvarus ir tvirtas: Pagamintas iš tvirtų medžiagų, šis laikymo laikiklio džiovinimo stovas yra pastatytas taip, kad atlaikytų kasdienį naudojimą ir turi stiprią laikomąją galią. Jis gali saugiai laikyti visus jūsų daiktus, nesijaudindamas, kad jie nukris.

Universalus naudojimas: Šis praktiškas ir atsparus dilimui sutirštintas laikiklis tinka įvairioms erdvėms, įskaitant dušo kabiną, vonios kambarį, virtuvę, miegamąjį ir kt. Jis siūlo patogų saugojimo sprendimą visur, kur jums jo reikia.

Greitai džiūstantis dizainas: Dušo lentyna be gręžimo ir greitai džiūsta pasižymi apgalvotu dizainu, leidžiančiu vandeniui greitai nutekėti, užkertant kelią drėgmės kaupimuisi ir išlaikant jūsų daiktus sausus ir be pelėsių. Mėgaukitės švariu ir organizuotu dušu.

Specifikacijos:

Medžiaga: plastikas

Spalva: skaidri, tamsiai žalia, gintarinė

pastabos: Prašome leisti nedidelius dydžio nuokrypius dėl rankinio matavimo, o apšvietimas fotografijoje gali lemti spalvų skirtumą nei realios.

Komplektą sudaro:

1 * Stovas