1 gabalas Laikymo krepšys Dviguba sutraukiamoji virvelė Sutraukiama raištis Satino baleto batų laikymo krepšys Kūrybinis šilkografija Aksominis krepšys
€0.54 / €0.86

  • Medžiaga - audinys
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d467640
Pridėti atsiliepimą

1. Aukšta kokybė: šis laikymo krepšys pagamintas iš patvarių medžiagų, kurios gali efektyviai apsaugoti jūsų šokių batus nuo dulkių ir įbrėžimų bei užtikrinti jų ilgaamžiškumą.

2. Išskirtinis dizainas: mūsų šokių batų laikymo krepšio dizaino detalės yra tinkamos, todėl jums patogu greitai išsiimti šokių batus skubant ar pakeliui.

3. Plati talpa: šis laikymo krepšys yra tiksliai tinkamo dydžio ir gali lengvai laikyti įvairių dydžių šokių batus, nesvarbu, ar tai baleto, džiazo batai ar net lotyniški šokių batai, kuriuos galima patogiai laikyti jame.

4. Daugiafunkcis: be šokių batelių laikymo, šiame krepšyje taip pat galima laikyti kitus šokių aksesuarus, tokius kaip šokių pėdkelnės ir galvos apdangalai, todėl jūsų bagažas yra tvarkingas ir lengvai randamas.

5. Puiki dovana: žmonėms, kurie mėgsta šokti, šis šokių batų laikymo krepšys yra ideali dovana.Jie gali jį naudoti organizuodami ir apsaugodami savo šokių įrangą, kad jų šokių gyvenimas būtų paprastesnis ir tvarkingesnis.

Specifikacijos:

Medžiaga: flanelinis audinys

Spalva: Balta

Dydis: 5.12 * 10.63in / 13X27cm

Komplekte yra:

1 vnt * laikymo krepšys

Nata:

1. Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto

Tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėliuose rodomos spalvos. Ačiū!

2. Prašome leisti 0,1-2 cm matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.