Sulankstomų lakštų organizatorius Medžiaginė daiktadėžė paklodėms Patalynės antklodžių užvalkalai ir pagalvių užvalkalai Daugiafunkciniai skalbiami medvilniniai skalbiniai
€16.81 / €24.01

  • Forma - Stačiakampis
  • Stilius - Modernus stilius
  • modelio numeris - Lovos paklodės organizatorius
  • Naudojimas - maišas
  • Tipas - daiktadėžės ir šiukšliadėžės
  • Technika - Lakas
  • Produktas - Drabužių organizatorius
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • grotelės - 1

Prekės kodas: d460619
Pridėti atsiliepimą

Lengvai sutvarkykite patalynę! Mūsų aukštos kokybės, trijų sluoksnių kvėpuojantis lininio audinio imitacijos laikymo sprendimas išlaiko jūsų paklodę nepriekaištingos formos. Vos keli paprasti žingsniai ir galėsite greitai rasti reikiamą patalynę. Plačiai naudojamas ir patvarus, tai puikus papildymas bet kuriam namui.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Patalynės laikymo dėžė

Medžiaga: lino imitacija + kartonas

Spalva: balta, smėlio, juoda

Dydis: 38 * 32 * 11.5cm / 14.96 * 12.6 * 4.53 colių

Pakuočių sąrašas:

Patalynės laikymas*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Aukštos kokybės medžiaga: Pagaminta iš aukštos kokybės trijų sluoksnių kvėpuojančio lino audinio imitacijos, ši patalynės tvarkyklė gali išlaikyti jūsų patalynę švarią ir atokiau nuo dulkių. Jis taip pat yra minkštas liesti, tvirtas ir patvarus, todėl yra geras pagalbininkas laikant namuose.

2.Lengva naudoti: Mūsų patalynės tvarkyklė leidžia saugoti paklodžių rinkinius jų nedeformuojant vos keliais paprastais žingsniais. Elastiniai dirželiai laiko lakštus vietoje, apsaugodami nuo raukšlių ir atlaisvindami spintos erdvę. Sutvarkykite savo skalbinių spintą naudodami šį be rūpesčių saugojimo sprendimą.

3. Atlaisvinkite vietos: Ši patalynės tvarkyklė palaiko jūsų spintą tvarkingą, suspausdama paklodes ir sukurdama papildomos saugyklos vietos. Išvenkite raukšlių ir užimkite mažiau vietos nei įprasti laikymo krepšiai. Laikykite savo lapą geriausios formos ir maksimaliai padidinkite saugyklą naudodami šį novatorišką organizatorių.

4. Praktinis vizualinis langų dizainas: Organizatoriaus priekyje yra du maži žiūrėjimo langai, kurie leidžia greitai peržiūrėti viduje esančius daiktus ir padeda per kelias sekundes rasti reikiamą patalynę. Tvirta rankena leidžia lengvai juos ištraukti iš spintos arba po lova.

5.Plačiai naudojamas: Efektyviai laikykite ir tvarkykite savo paklodžių rinkinius ar antklodžių užvalkalus naudodami mūsų patalynės tvarkyklę. Puikiai tinka lino spintoms ir lentynoms, jame gali būti iki keturių lakštų rinkinių. Atsisveikinkite su netvarkingomis spintomis ir pasisveikinkite su tvarkingu, efektyviu saugojimu.