elektrinių įrankių organizatorius Elektrinis laikiklis Elektrinis įrankis Laikymo stovas Elektrinių įrankių laikymo stovas 3 sluoksnių įrankių stovas Gręžtuvo laikymo lentyna Belaidis
€18.35 / €36.71

  • Naudojimas - Maisto
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d463900
Pridėti atsiliepimą

Laikykite savo elektrinius įrankius tvarkingus ir pasiekiamus naudodami mūsų elektrinių įrankių organizatoriaus sieninį laikiklį.Pagaminta iš cinkuotos geležies vielos, skirtos bandymams laikyti, jame yra varžtai ir montavimo instrukcijos, kad būtų lengva pritvirtinti prie sienos. Efektyviai išnaudokite savo erdvę ir mėgaukitės netvarkinga darbo vieta.

Specifikacijos:

Medžiaga: geležis

: Modernus ir minimalistinis

Montavimo būdas: varžtas įdėtas

Grynasis svoris: 1.7kg

Pakuočių sąrašas:

Elektrinis gręžtuvų laikymo stovas*1vnt

Nata:

Dėl apšvietimo efektų ir filmavimo kampų gaminyje yra spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra tolerancija.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Stipri laikomoji galia: Šis elektrinis gręžtuvo laikymo stovas turi stiprią laikomąją galią ir gali saugiai įdėti mažus įrankius ir elektrinius įrankius.Laikančiajam bandymui naudojama cinkuota geležies viela, kuri yra patvari ir atspari rūdims.

2. Patogi organizacija: Sprendimas be rūpesčių laikyti elektrinius grąžtus, šį stelažą lengva montuoti su varžtais ir pridedamomis instrukcijomis. Laikykite savo įrankius tvarkingus ir pasiekiamus kitam "pasidaryk pats" projektui.

3. Taupykite erdvę: išnaudokite sienos erdvę naudodami šį elektrinį grąžto laikymo stovą, užtikrindami efektyvų organizavimą ir taupydami vertingą grindų plotą. Jis nesugrius, net jei į jį bus įdėta 50 svarų daiktų.

4.Dėmesinga dovana: sutvarkykite savo grąžtus ir priedus. Jo aptakus dizainas su švariomis linijomis taupo erdvę ir dera su bet kokia kambario estetika. Idealiai tinka organizuoti savo darbo vietą, nesvarbu, ar tai garažas, ar verslas.

5. Universalus naudojimas: Tvarkykite savo darbą naudodami šį elektrinį grąžto laikymo stovą. Sukonfigūruokite jį, kad jis atitiktų bet kokio dydžio ir formos įrankius.Galite laikyti grąžtus, baterijas ir mažus įrankius, todėl tai yra universalus priedas prie bet kokių dirbtuvių, garažų ar namų.