Stalčių organizatorius Drabužiai Sulankstomas daugiafunkcinis saugojimo organizatorius Džinsai Marškinėliai Sulankstytas audinys Saugojimo organizatorius Drabužių krepšiai
€12.35 / €24.72

  • Medžiaga - Plastmasiniai
  • Dydis - 47x28x3.5cm
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d464870
Pridėti atsiliepimą

ženkleliai:

1. Patvarus ir daugkartinio naudojimo: pagamintas iš geros kokybės veltinio medžiagų, šis stalčių organizatorius yra patvarus ir daugkartinio naudojimo. Tai gali padėti tvarkingai ir lengvai

rūšiuoti drabužius 2. Platus pritaikymas: Šis stalčių organizatorius gali talpinti įvairių tipų drabužius, tokius kaip megztiniai, džinsai, marškinėliai, antblauzdžiai ir kt. Kiekvienas skyrius yra pakankamai erdvus, kad tvarkingai ir saugiai laikytų sulankstytus drabužius.

3. Lengvai sutvarkykite drabužius: Naudodami šį stalčių organizatorių galite jį naudoti savo miegamajame, kolegijos bendrabutyje, spintoje ir drabužių spintoje. Daugiau jokių netvarkingų stalčių ar susiraukšlėjusių drabužių.

4. Lengvai nešiokitės: Šis stalčių organizatorius yra mažo dydžio ir lengvai sulankstomas, kai nenaudojamas. Jį galite nešiotis bet kur ir patogiai laikyti savo spintoje, lagamine ar kuprinėje.

5. Tinka dovanoms: Šis kelnių organizatorius spintai yra ir estetika, ir praktiškumas, puiki Kalėdų, Padėkos dienos, gimtadienio dovana, tinkanti draugams, šeimai, kolegoms, vaikams ir kt.

Aprašymas:

Laikykite savo drabužius tvarkingus ir tvarkingus su šiuo tvirtu drabužių spintos organizatoriumi. Jame yra keli skyriai, kuriuose galite laikyti antblauzdžius, marškinius, kojines ir kt. Jis yra mažo dydžio, todėl tinka bet kuriai spintai ar kampui. Šis daugiafunkcinis organizatorius taip pat yra puiki gimtadienio dovana jūsų draugams ir šeimos nariams.

Specifikacijos:

1. Pavadinimas: Storage Basket

2. Svoris: apie 570g

3. Dydis: apie 47 * 30 * 20cm / 18.5 * 11.8 * 7.9inch

Pakuočių sąrašas:

Daiktadėžė*1vnt