Įbrėžimams atsparus kempinių ir indų šepečių laikiklis Nerūdijančio plieno kriauklės išleidimo stovas Patvarus ir ilgai išliekantis baltas
€11.71 / €24.91

  • 2 funkcija - Virtuvės daiktadėžės laikiklis
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Prekės ženklas - VIBRATITAS
  • 1 funkcija - Kriauklės išleidimo stovas
  • Medžiaga - Metalas

Prekės kodas: d471432
Pridėti atsiliepimą

Funkcijos:

【AUKŠTA KOKYBĖ】Kempinės laikiklis pagamintas iš nerūdijančio plieno, užtikrinantis ilgaamžiškumą ir ilgalaikį naudojimą. Jis yra atsparus rūdims, yra patikimas sprendimas kempinėms ir indų šepetėliams laikyti.

【UNIVERSALUMAS】Šis universalus laikiklis gali būti naudojamas įvairiems daiktams, įskaitant kempines, indų šluostes, šveitiklius ir net virtuvės kriauklės kanalizacijos kištukus. Jo funkcionalumas tikrai sužavės.

【PAPRASTA IR PRAKTIŠKA】Kompaktiškas ir stilingas šio indų muilo laikiklio dizainas suteikia jūsų virtuvės kriauklės zonai elegancijos. Jis ne tik atlieka savo paskirtį, bet ir pagerina jūsų dekorą.

【TURINIO IŠLAIKYMAS SAUSAS】Turėdamas porėtą dugną, šis kempinės laikiklis leidžia vandens pertekliui lašėti, išlaikydamas sausą turinį ir padėdamas pašalinti kvapus. Jis gali būti patogiai išdėstytas virtuvėje ar vonios kambaryje.

【ATSPARUS ĮBRĖŽIMAMS】Sukurtas su lygiu paviršiumi ir suvirinta konstrukcija, šis kempinės laikiklis yra atsparus įbrėžimams ir užtikrina be rūpesčių jūsų kempinių laikymo sprendimą.

Specifikacijos:

*Detalės pavadinimas: Virtuvės daiktadėžės laikiklis

* Medžiaga: nerūdijantis plienas

*Dydis: 23x10.5x9cm

*Spalva: Balta

Pakuote sudaro:

1x virtuvės laikymo laikiklis

Nata:

1. Tikroji prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo svetainėje rodomų nuotraukų dėl daugelio veiksnių, tokių kaip monitoriaus ryškumas ir šviesos ryškumas.

2. Leiskite nedidelį rankinio matavimo nuokrypį duomenims.