Kriauklės kanalizacijos stovas Virtuvės skuduras Kempinė laikymo krepšys Nerūdijančio plieno kriauklės audinys Plieninė vata Pakabinama lentyna
€9.78 / €23.29

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d470219
Pridėti atsiliepimą

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Dydis: kaip parodyta

Tinka: virtuvės sandėliukui, vonios kambario sandėliukui

Komplektą sudaro: 1 laikymo stovas

savybė:

1Tvirti viskozės kabliukai ilgą laiką gali prilipti prie paviršiaus ir yra stipresni bei patvaresni nei siurbtukai. Įrodyta, kad po 3 metų bandymų ant lygaus kieto paviršiaus jis gali atlaikyti 15 svarų svorį kasdien naudojant.

2. "Du viename" dizainas gali tilpti daugiau (kempinė ir šepetys nėra komplekte). Dėžutėje gali būti 1 kempinė ir 1 šepetėlio laikiklis. Baigę laikykite kempinę ir šepetį nuo kliūčių. Jis greitai džiūsta kriauklėje, nesukeldamas išorinės netvarkos. Nors dizainas yra mažas, jis yra universalus.

Tai geriausia naudoti dideliems vandens rezervuarams ir giliems vandens rezervuarams.

3. "Trys viename" dizaino stovas] "Carry360" kempinės laikymo stovas tinka 2 kempinėms ir 1 skudurėliui bei šepetėlio laikikliui.Po naudojimo kempinę ir rankšluostį laikykite laisvus. Jis greitai džiūsta kriauklėje, nesukeldamas išorinės netvarkos. Labai tinka kempinėms, muilams, šepetėliams, rankšluosčiams sudėti, patogiau plaunant indus ar daržoves. Tai neužims daug vietos. Nors dizainas yra mažas, jis yra universalus.

4. Nereikia jokių įrankių ar gręžimo. Tiesiog nuplėškite dangtį ir priklijuokite klijus. Tai apsaugo nuo bet kokios nuolatinės struktūros pažeidimo. Jis labai tinka naudoti virtuvėje, vonios kambaryje ir visur, kur jums to reikia.

5. Įsitikinkite, kad nėra rūdžių. SUS 304 nerūdijančio plieno medžiaga, atspari vandeniui ir rūdims. Atviras dizainas leidžia greitai išdžiūti drenažui, kempinėms ir rankšluosčiams.