kulkšnies dirželis kabelių mašinoms - paminkštinta sporto salės manžetė atatrankos glute treniruotėms
€3.97 / €6.73

  • skyriaus pavadinimas - vaikas
  • Prekės ženklas - GCDHome
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Sporto rūšis - Jėgos treniruotės

Prekės kodas: d4828
Pridėti atsiliepimą

Funkcijos:

1.Nesvarbu, ar esate absoliutus pradedantysis, ar kūno rengybos mėgėjas. Su vienu sustiprintu D žiedu, mūsų kulkšnies dirželių priedas yra lengvai pritvirtinamas prie daugumos įrangos ir mašinų. Maksimaliai padidinkite savo kūno rengybos kostiumus.

2. Dirželis leidžia atlaisvinti arba priveržti rankogalius ir pritvirtinti svorius. Lengva užsidėti ir prisitaikyti prie norimo prigludimo. Tiesiog uždėkite juos ir prisitaikykite prie norimo prigludimo.

3.Dirželis leidžia atlaisvinti arba priveržti rankogalius ir pritvirtinti svorius. Lengva užsidėti ir prisitaikyti prie norimo prigludimo. Sukurta taip, kad tiktų VYRAMS ir MOTERIMS. Tiesiog uždėkite juos ir prisitaikykite prie norimo prigludimo.

4. Suderinamas su standartinėmis kabelių sistemomis, pasipriešinimo treniruokliais, funkciniais treniruokliais ir kt.; Puikiai tinka kojų prailginimui, kojų garbanojimui, klubų pagrobėjams ir visoms mėgstamoms kojų dienos rutinoms.

5.Viduje yra kvėpuojantis tinklinis paviršius, kuris gali pasiekti labiau kvėpuojantį ir prakaitą sugeriantį poveikį, kai mankštinatės ir prakaituojate, ir nepadarys jūsų kulkšnių užkimštų ir prakaituotų.

Specifikacijos:

Spalva: juoda, raudona, mėlyna, violetinė, rožinė

Taikoma scena: kūno rengyba ir kūnas

Saugoma teritorija: kulkšnis

Kūno medžiaga: neoprenas

Komplektą sudaro:

1 gabalas kulkšnies dirželis

Nata:

1.Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Prašau atleisti 1 cm / 0,39 "-3 cm / 1,18" matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.