Baby Girl Halloween Romper suknelė Soft Romper Pumpkin Print Suspender Sijonas Galvos juostos rinkinys Pakabos sijonas Įskaitant lanko galvos juostą
€5.20 / €13.71

  • Medžiaga - LUREX
  • Rašto tipas - dryžuotas
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Sezonas - Vasara

Kategorijos: Baby Clothing
Prekės kodas: d7464
Pridėti atsiliepimą

Paruoškite savo mažą mergaitę Helovino vakarėliui su šia miela naujagimio suknelės apranga! Medvilnės ir poliesterio mišinio medžiaga puikiai tinka komfortui, o žavingas moliūgų atspaudų pakabos sijonas yra kupinas Helovino atmosferos. Ši suknelė tinka mergaitėms nuo 6 mėnesių iki 5 metų amžiaus ir puikiai tinka bet kokiam teminiam vakarėliui.

Medžiaga: 95% medvilnė + 5% poliesteris

Dydis: 80–120cm

Amžius: tinka mergaitėms nuo 6 mėnesių iki 5 metų

amžiaus Svoris: apie 160g

Sąrašas:

Dryžuotos ilgos rankovės *1

petnešų sijonas

Plaukų juosta *1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Helovino tematikos dizainas: Ši naujagimės mergaitės apranga kupina Helovino atmosferos, atspausdinta moliūgų ir vaiduoklių grafika, kuri yra miela ir šventiška. Jūsų mergaitė žavingai atrodys šioje aprangoje, kuri švenčia baisų sezoną.

2.Mielas Helovino kostiumas: Pasipuoškite savo mažą mergaitę šiuo žavingu kostiumu. Su moliūgų petnešų sijonu, dryžuota viršutine dalimi ir plaukų aksesuaru ji bus pasirengusi bet kokioms Helovino šventėms.

3.Patogus audinys: Pagaminta iš medvilnės ir poliesterio medžiagos, ši naujagimės mergaitės Helovino apranga yra draugiška odai, minkšta ir kvėpuojanti, elastinga, kad tiktų jūsų kūdikio kūnui.

4.Atnaujinkite savo kūdikio garderobą: Pasipuoškite savo mažą mergaitę šia miela ir madinga Helovino apranga. Dydis yra 80-120 cm ir tinka mergaitėms nuo 6 mėnesių iki 5 metų amžiaus. Padarykite savo mažąją princesę dar mielesnę ir švęskite Heloviną stilingai!

5. Platus pritaikymas: Jūsų mergaitė bus pasirengusi vakarėliui bet kokiai progai su šia kelionėms pritaikyta naujagimės Helovino apranga.Dėl universalaus dizaino galite ją pasipuošti Helovino teminiams vakarėliams, kasdieniams drabužiams, fotosesijoms ir švenčių šventėms.