magnetinio piršto žiedo laikiklio lydinio magnetinio laikiklio žiedas, skirtas "IPhone" 12/13/14 magnetinė telefono rankena tiesioginėms transliacijoms Vaizdo skambučiai
€9.39 / €14.45

  • Funkcijos - Nuotolinio valdymo pultas
  • Įkroviklis - No
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Phone Holders & Stands
Prekės kodas: d8125
Pridėti atsiliepimą

Ieškote patogaus ir funkcionalaus būdo laikyti išmanųjį telefoną? Neieškokite daugiau nei mūsų magnetinio telefono žiedo laikiklis! Nereikalaujant jokių įrankių, šis lengvai nešiojamas prietaisas yra atsparus dilimui ir puikiai tinka vaizdo įrašymui. Plačiai naudojamas ir be galo universalus, tai yra būtinas priedas bet kuriam išmaniojo telefono savininkui.

Specifikacijos:

Tipas: žiedo laikiklis

Tinkamas prekės ženklas: iPhone12/13/14

Spalva: Juoda, sidabrinė

Medžiaga: lydinys

Pakuočių sąrašas:

1vnt * Telefono žiedo laikiklis Piršto stovas

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos.

2. Dėl rankinio matavimo leiskite matavimo nuokrypį 1-3 cm.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Sklandi navigacija: mūsų magnetinio telefono žiedo laikiklis leidžia lengvai valdyti telefoną viena ranka be jokio vargo.Jo įmontuotas magnetinis žiedas leidžia lengvai pritvirtinti telefoną prie bet kokių metalinių paviršių, todėl galite lengvai valdyti.

2.Lauko patogumas: Dėl šio magnetinio telefono žiedo laikiklio lengvo ir nešiojamo dizaino jį lengva įsidėti į kišenę, rankinę ar kuprinę, todėl galite lengvai jį pasiimti lauke.

3. Ilgalaikis komfortas: Magnetinio telefono žiedo laikiklis pagamintas iš aukščiausios kokybės lydinio medžiagos, užtikrinant jo patvarumą, atsparumą dilimui ir tvirtą konstrukciją. Galite juo pasikliauti, kad užtikrintumėte patikimą ir tvirtą sukibimą, kuris tarnaus ilgai.

4. Universalus fotoaparato priedas: paverskite telefoną fotoaparatu vaizdo skambučiams, įrašymui ar tiesioginiam srautui. Tiesiog pritvirtinkite šį magnetinį telefono žiedo laikiklį prie nešiojamojo kompiuterio ekrano ir mėgaukitės platesne perspektyva bei geresne vaizdo kokybe. Išplėskite savo vaizdo įrašų galimybes naudodami šį universalų priedą,

5.Platus pritaikymas: Naudodami šį magnetinį telefono žiedo laikiklį turėsite universalų stovą, paruoštą naudoti ant bet kokių plokščių paviršių, nesvarbu, ar tai būtų jūsų siena, lova ar darbastalis. Mėgaukitės patogia žiūrėjimo patirtimi ir be vargo naudokite telefoną įvairiems tikslams.