10K Vokai Pinigų taupymo iššūkis Biudžeto planavimo priemonė ir taupymo iššūkiai Knygų vokai Pinigų vokai gryniesiems pinigams ir santaupoms
€5.41 / €15.05

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d9037
Pridėti atsiliepimą

Tvarkykite savo finansus naudodami mūsų 10K vokų iššūkio segtuvą dokumentams, sąskaitoms ar gryniesiems pinigams. Apima skyrius ir puslapius, skirtus pajamoms, išlaidoms, taupymo tikslams ir kt. Stebėti. Laikykite viską vietoje ir lengvai pasiekite. Puiki dovana visiems, norintiems sekti visas savo pragyvenimo išlaidas.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Savings Challenge Notebook

Gaminio svoris: 120g

Produkto dydis: (apytiksliai) 15.5 * 8.5 * 1.5cm / 6.1 * 3.35 * 0.59 colių

Produkto medžiaga: PVC

Pakuočių sąrašas:

Taupymo iššūkio sąsiuvinis *1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Aukštos kokybės medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, šis 10K vokų segtuvas apsaugo jūsų dokumentus, sąskaitas ar grynuosius pinigus nuo vandens ir ašarų. Minkštą ir patvarią PVC medžiagą lengva valdyti ir laikyti.

2. Pritaikoma "Financial Tracker": pritaikykite mūsų 10K vokų segtuvą pagal savo poreikius ir lengvai susitvarkykite.Patogus išdėstymas sukurtas taip, kad atitiktų jūsų asmeninius biudžeto sudarymo poreikius, užtikrinant, kad daugiau niekada nepraleisite mokėjimo.

3.Padidinkite savo finansinį raštingumą: mūsų 10k vokų segtuvas gali efektyviai sekti jūsų pragyvenimo išlaidas ir tuo pačiu suteikti puikų būdą išmokyti vaikus taupyti pinigus. Ženkite pirmąjį žingsnį pinigų valdymo link ir įtraukite savo šeimą į smagią mokymosi patirtį.

4.Dovana draugui: Šis 10K vokų segtuvas yra puikus pasirinkimas šeimai, draugams, bendradarbiams ir vaikams, kurie mėgsta stilingai ir patvariai tvarkyti savo dokumentus ir nuotraukas.

5. Kompaktiškas ir lengvas: Modernizuokite savo finansus naudodami 10K vokų segtuvą ir sutaupykite laiko bei pinigų. Sekite savo išlaidas ir sąskaitas, ugdydami gerus finansinius įpročius. Nešiokitės jį su savimi bet kur ir mėgaukitės gyvenimu be skolų. Laikykite visus savo finansinius dokumentus sutvarkytus 1 vietoje.