Automobilio sniego tirpinimo purškiklis 100ml nešiojama ledo tirpinimo šalinimo priemonė, skirta stiklo stiklo priežiūros produktams, skirtiems priekinio stiklo galinio vaizdo veidrodžiams
€6.11 / €12.23

  • Prekės tūris - valymo rinkinys
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Car Wash & Maintenance
Prekės kodas: d110880
Pridėti atsiliepimą

Mūsų priekinio stiklo ledo šalinimo priemonė padeda pagerinti vairavimo matomumą greitai atitirpindama automobilį. Puikus automobilio atitirpinimo skystis bet kokiam orui.

Specifikacijos:

Produkto dydis: (apytiksliai) 5 * 5 * 8 cm / 1.97 * 1.97 * 3.15 colių

Talpa: apie 100ml

Naudojimo scena: langas, durų rankena, priekinis stiklas, greitas ledo nutirpdymas ir atitirpinimas nepakenkiant automobilio dažams.

Pakuočių sąrašas:

1vnt*Ledo šalinimo purškiklis ca

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Quick-Melting Solution: Greitai prasiskverbdamas, šis apledėjimo purškiklis akimirksniu tirpdo sniegą, šerkšną ir ledą. Tai nepalieka nieko kito, kol apsaugo jūsų automobilio dažus. Jums nereikės jaudintis dėl dažų pažeidimų.

2. Patogus priekinio stiklo apledėjimo purškiklis: atsisveikinkite su vargo nubraukdami ledą nuo savo automobilio naudodami mūsų priekinio stiklo ledo šalinimo agentą. Purškite tolygiai, palaukite kelias minutes ir lengvai nuvalykite ledą.

3.Efektyvus sprendimas: mūsų apledėjimo purškiklis automobiliui greitai ištirpina net storą ledą ir sniegą, pagerindamas važiavimo matomumą žiemą. Itin praktiškas automobilio sniego tirpinimo purškiklis užtikrina saugų važiavimą kiekvieną kartą.

4.Važiuojamosios dalies gelbėtojas: apsaugokite savo automobilį nuo šalčio ir sniego naudodami mūsų veiksmingą apledėjimo purškiklį. Mūsų daugiafunkcinė formulė taip pat gali būti naudojama ant stogų, važiuojamosios dalies ir šaligatvių, kad būtų visiškai padengtas žiemos oras.

5. Nešiojamumas padarytas be pastangų: "De-icer" purškiklis sukurtas taip, kad būtų nesandarus, lengvai nešiojamas, kompaktiško dydžio ir stipriai sandarus. Laikykite jį pirštinių dėžutėje ar bagažinėje ir pašalinkite automobilio atitirpinimo rūpesčius šaltą rytą.