Sieninis automatinis dantų pastos dozatorius Dantų šepetėlio laikiklis su 2 dantų pasta 4 dantų šepetėlių lizdai vonios kambariui T21C
€11.56

  • Prekės ženklas - OOTDTY
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Household Merchandises
Prekės kodas: d11258
Pridėti atsiliepimą

Funkcijos:

OOTDTY

Sauga ir aplinkos apsauga:Mūsų dantų pastos spaustuvas ir dantų šepetėlio laikiklis yra pagaminti iš aukštos kokybės maisto kokybės aplinkos polimerinės medžiagos, saugūs, ekologiški ir sveiki. Nėra toksiško ir jokio kvapo.

Puiki dovana: jame yra 2 automatiniai dantų pastos dozatoriai, 4 šepetėlių lizdai. Tai nebloga dovana jūsų tėvams ir draugams.

Dvigubas dizainas:2 automatinis dantų pastos dozatoriaus dizainas gali suteikti jums ir jūsų šeimai skirtingus pasirinkimus. Patvari vakuuminė ekstruzija išspaudžia tam tikrą kiekį jums reikalingos dantų pastos. Tai suteikia jūsų vaikams galimybę patiems išduoti dantų pastą. Naudojant pirmąjį laiką, reikia keletą kartų paspausti, kol pasirodys dantų pasta.

Lengvas montavimas: Dantų šepetėlis ir dantų pastos laikiklis turi tvirtas, nepažymėtas lipnias juosteles, pasižyminčias puikiu sandarinimo efektu.nėra grąžto, nėra įrankių, montuojamas ant sienos, lengvai montuojamas.

Lengvas valymas:Automatinį dantų pastos dozatorių lengva išardyti ir lengvai sudėti atgal. Nuimkite sieninį dantų šepetėlio laikiklį nuo lipnios juostelės ir tereikia jį išstumti iš dantų pastos išleidimo angos, todėl jį labai lengva valyti.

Specifikacijos:

Medžiaga: plastikas

Dydis: apie 13x13x7cm / 5.11x5.11x2.75in

Spalva: kaip parodyta

paveikslėlyje Kiekis: 1Pc

Nata:

Prašome leisti 0-1 cm paklaidą dėl rankinio matavimo.pls prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Ačiū!

Pakuote sudaro:

1x Automatinis dantų pastos dozatorius (kitų priedų paveikslėlyje nėra.)