360°Besisukantis maišytuvas Antgalis Mini vandentiekio vandens valytuvas Maišytuvas Vandens filtras Virtuvės purslams atsparus stiprintuvas Dušo vandens filtras Čiaupo galvutė
€0.35 / €0.74

  • Prekės ženklas - Hoeaden
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Household Merchandises
Prekės kodas: d13009
Pridėti atsiliepimą

Aprašymas:

Lengvas surinkimas: Šį čiaupo prailginimo antgalį lengva sumontuoti ir nuimti, nereikia specialių įrankių, patogu ir greita.

Purkštuvas: Šis pasukamas maišytuvo ilgintuvas yra skirtas išsklaidyti vandens srautą, kad skalbimo metu būtų gautas kritulių efektas, patogus naudoti.

Saugi medžiaga: Šis maišytuvo purkštuvo antgalis pagamintas iš aukštos kokybės PP ir PVC, kuris yra atsparus rūdims, nešiojamas ir atsparus karščiui.

Ištempiamas: Šiame maišytuvo ilgintuve yra sulankstoma žarna, patogi vartotojams plauti maistą, daržoves, vaisius ir kriauklę.

Tinka įvairioms progoms: Šis vandens maišytuvas tinka daugeliui vietų, įskaitant vonios kambarius, virtuves, restoranus, viešbučius, kavines, barus ir kt.

Specifikacijos:

Medžiaga: PP, PVC.

Dydis: Apie 8x3cm / 3.14x1.18 colio.

Spalva: rožinė, mėlyna, žalia, rožinė.

Tinkamas vandens maišytuvo skersmuo: apie 16-23mm.

Komplekte yra:

1 vnt Maišytuvo antgalis

Pastabos:

1. Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos. Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3 cm matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.