1 Gabalas nešiojama smūgiams atspari nešiojimo rankena Skrybėlių organizatorius Kepurės laikymo kuprinė lagaminui
€36.62 / €59.06

  • Medžiaga - Oksfordas
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d118583
Pridėti atsiliepimą

1 gabalas nešiojama smūgiams atspari nešiojimo rankena Organizatoriaus skrybėlių laikymo kuprinė lagaminui

[Aukščiausios kokybės medžiaga]: Ši kaubojiškų skrybėlių dėžutė pagaminta iš kietos EVA medžiagos, kuri gali apsaugoti jūsų skrybėles nuo gniuždymo ar dulkių, yra labai atspari vandeniui ir lengvai valoma. Gali efektyviai apsaugoti jūsų skrybėlių kepuraites nuo pažeidimų.

[Puikus dydis kelionėms]: Išmatavimai 42x38x16cm, skrybėlių laikymo dėžutė tinka fedoras, Panamos skrybėlės, trilbis, boulingas, valtys, šiaudinės skrybėlės vyrams ar moterims.

[Daugiafunkcis skrybėlių kelioninis dėklas] : Skrybėlių laikiklio organizatorius gali geriau pasirinkti ne tik jūsų skrybėles, bet ir apatinius drabužius, kojines ir kt., Apsaugodamas mėgstamus daiktus nuo deformacijos ir susiraukšlėjimo. Patogus užtrauktuko užsegimas, paprastas naudoti, būtinas skrybėlių fanatikams ir skrybėlių kolekcionieriams.

[Nešiojami mados stiliai] : Skirtingai nuo kitų kelioninių skrybėlių dėžutės, pečių dirželis yra visiškai reguliuojamas, skrybėlės dėklą galima lengvai prisegti prie lagamino arba galite jį užsidėti ant pečių kaip kuprinę. Kepurės laikiklio dėklas su rankena, jums patogu jį laikyti ir pakabinti už durų arba ant sienos, kad būtų lengviau laikyti.

[Dovanų idėjos]: Šis skrybėlių kelioninis dėklas yra labai praktiškas, tegul jūsų kepurės vėl nebus pamestos, puikiai tinka savaitgalio ar atostogų kelionėms, taip pat yra geriausia dovana šeimai ir draugams.

Spalva: juoda

Medžiaga: EVA

Pakuote sudaro:

1 x Saugojimo paketas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.