stovo maišytuvas dulkių dangtis virtuvės pagalbos maišytuvas vandeniui atsparus laikymo krepšys virtuvės prietaisų organizatoriui nešiojamas maišytuvo mašinos dangtelis
€8.30 / €11.86

  • Medžiaga - Šilkas
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Household Merchandises
Prekės kodas: d23342
Pridėti atsiliepimą

stovo maišytuvas dulkių dangtis virtuvės pagalbos maišytuvas vandeniui atsparus laikymo krepšys virtuvės prietaisų organizatoriui nešiojamas maišytuvo mašinos dangtelis

Punktai:

1、Produkto detalės: Dydis yra apie 14 * 9.4 * 14 colių, suderinamas su 4.5 quart ir 5 quart virtuvės padėjėjo pakreipimo galvutės modeliais. Jis yra pakankamai didelis, kad padengtų visą mašiną, neatskleisdamas jokios mašinos. Prieš pirkdami išmatuokite savo mašiną.

2、Stovo maišytuvo dangtelis: Stovo maišytuvo dangtis apsaugo maišytuvą nuo nešvarumų, naminių gyvūnėlių plaukų, riebalų ir garų bei prailgina jo tarnavimo laiką. Tegul jūsų maišytuvas atrodo kaip naujas kasdieniame naudojime.

3、Įvairios kišenės: 2 šoninės kišenės ir 4 priekinės kišenės papildomiems priedams ir receptų knygelėms laikyti.

4、 Aukščiausios kokybės medžiaga: pagaminta iš patvaraus Oksfordo audinio ir nepralaidžios medžiagos. Po plovimo jis nesumažėja, dygsniai yra tvarkingi ir gražūs, juos galima naudoti ilgą laiką. Lengva valyti.Unikalus kaulo dizainas leidžia gerai stovėti be maišytuvo.

5、Laikykite švarią: laikykite virtuvę švarią ir tvarkingą. Padėkite maišytuvą ant prekystalio ir uždenkite stilingiausiu ir geriausiai pagamintu maišytuvo dangteliu.

Specifikacijos:

Dydis: apie 14 * 9,4 * 14 colių (ilgis, plotis * aukštis)

Medžiaga: 600D Oksfordo audinys + skaidri membrana

Pakuočių sąrašas:

1 * Stovo maišytuvo dangtelis

Nata:

Prieš pirkdami išmatuokite savo mašiną, kad ji geriausiai tiktų.

Dėl apšvietimo efektų ir fotografavimo kampų gaminyje yra spalvų skirtumų, prašome suprasti.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra tolerancija.

Žymos

stovo maišytuvo dulkių dangtis