Naujas 2X vandens perpildymo nuotėkio signalizacijos jutiklis detektorius 90DB vandens lygio signalizacija Nuotėkio potvynių aptikimas Namų apsaugos signalizacija
€12.46 / €16.19

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Security & Protection
Prekės kodas: d321865
Pridėti atsiliepimą

Nuotėkio signalizacijos vandens nuotėkio detektorius - įspėja apie nuotėkį, kol jis netapo potvyniu.

Vandens žala yra viena dažniausių ir brangiausiai kainuojančių problemų, su kuria susiduria namai. Net nedidelis vandens kiekis gali sukelti rimtą žalą jūsų namams. Dabar naudodami vandens nuotėkio signalizaciją turite būdą sužinoti, kada ir kur jūsų namuose yra nuotėkis, kol tai netapo brangia problema.

Padėkite nuotėkio signalizaciją bet kurioje galimo potvynio vietoje - šalia vonios kambarių, rūsių, virtuvių, valčių, garažų ar kt. Kai nuotėkio aliarmas aptinka net nedidelį vandens nuotėkį, jis skamba labai garsiai ir praneša, kad turite problemą, į kurią reikia nedelsiant atkreipti dėmesį.

Automatinis veikimas. Kai jo trys kontaktoriai Palies vandenį, jis iš karto skambės su 85dB garsiu žadintuvu; Jokių mygtukų, jokio programavimo, tiesiog padėkite jį ten, kur norite patikrinti vandens nutekėjimą;

Reikalinga 9 voltų šarminė baterija (nepridedama),ir paprastai nauja baterija gali tarnauti 1 metus; Naudokite vandens šildytuvui, kriauklės spintelei, karterio siurbliui, skalbimo mašinai, radiatoriams ir kt.; Pagaminta iš patvarios Plastics.It yra specialiai sukurta plūduriuoti potvynių sąlygomis.

Medžiaga: plastikas

Spalva: Balta

Dydis (skersmuo x aukštis): apie 8,2 x 3,2 cm (3,23 x 1,26 colio)

Darbinė įtampa: 9V

Signalizacija: 90dB

Pakuote sudaro:

2 x Vandens nuotėkio signalizacija

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.