IC traukiklis, mobilusis telefonas, kompiuterio ir buitinės technikos traukiklis, lustų mikrovaldiklio spaustukas, integruotas blokų traukiklis
€1.78

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Security & Protection
Prekės kodas: d463265
Pridėti atsiliepimą

Modelis: HL-610

Produkto pavadinimas: IC traukiklis, karšto oro pistoletas IC puller, skirtas lustų šalinimo stočiai.

Produkto aprašymas:

PLCC pakuotė specialus IC chip ROM ištraukiklis, pasirinkite pagrindinės plokštės BIOS, specialų ekstraktorių, paleistą PLCC. Kėbulas pagamintas iš nerūdijančio plieno ir tinka įvairių dydžių PLCC.

1. PLCC galima lengvai nuimti nuo pagrindo nepažeidžiant jokių IC laidininkų. PLCC, PGA, PCLL ir DIP supakuotus IC galima ištraukti iš SOCKET arba PCB.

2. Naudokite rankos paspaudimo metodą, kad sklandžiai ištrauktumėte IC vertikalia kryptimi (netraukite jo jėga), kad ištrauktas IC galėtų gauti visą PIN kodą.

3. Tankiai išdėstytus IC galima ištraukti tiesiogiai, neliečiant kitų IC.

4. Įvairių dydžių IC, esančius 5,5 cm atstumu nuo kontaktinio paviršiaus, galima ištraukti per trumpą laiką, todėl operacija yra paprasta ir taupanti darbą.

Jei PLCC lustui pašalinti naudosite plokščią atsuktuvą, jis bus nepatogus, nes aplink jį yra kitų komponentų. Be specialaus ištraukimo spaustuko bus sunku pašalinti. Netinkamas veikimas sugadins lizdą ar lustą ir netgi sukels lusto lūžimą. , sulaužyta koja. Lustų pašalinimo spaustukas, kurį jums paruošiame, gali būti naudojamas tiesiai ant lentos, kad būtų lengviau pašalinti PLCC supakuotus lustus. Tai geras įrankis įvairiems lustams ir integruotiems blokams pašalinti. Jis naudojamas pagrindinėms plokštėms, mikrovaldikliams ir programuotojams.

Šio tipo PLCC lustų pašalinimo spaustukas labiau tinka lengvai pašalinti PLCC lustus.

Galimi PLCC dydžiai svyruoja nuo 20 pėdų iki 84 pėdų.

Konkretus naudojimo būdas yra įkišti dvi ištraukimo spaustuko kojeles iš dviejų lusto lizdo įpjovų, tada laikykite spaustuką ir priveržkite spaustuką maža jėga, o lustą galima lengvai ištraukti. PLCC supakuotiems lustams dėl specialios pakuotės formos turi būti naudojamas specialus lusto ištraukimo spaustukas. Naudokite ROM ištraukiklį, kad užfiksuotumėte vieną kampą ir priešingą BIOS lusto kampą, paspauskite ištraukimo spaustuką ir ištraukite lustą tiesiai iš lizdo. Atkreipkite dėmesį į tai, kad būtų pritvirtintas ne nuožulnus gabalo kampas, o ekstraktoriaus nagai turi būti kuo giliau į lizdą. Būkite labai atsargūs išimdami lustą. Netinkamas tvarkymas ar netinkamas jėgos naudojimas gali sugadinti pagrindinę plokštę arba patį BIOS lustą.