1/3 PCS Sieninis fotoaparato laikiklis 360 ° Reguliuojamas apsaugos kameros montavimo priedas Blink Outdoor 4 (4-osios kartos)
€9.39 / €15.39

  • modelio numeris - Sieninis laikiklis
  • Prekės ženklas - LYDINIŲ SĖMENYS
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Security & Protection
Prekės kodas: d359793
Pridėti atsiliepimą

1/3 PCS sieninio laikiklio laikiklis 360 ° reguliuojamas apsaugos kameros montavimo priedai Oro sąlygoms atsparus apsauginis korpusas, skirtas mirksėti lauke 4 (4-osios kartos)

Savybė:

1. Specialiai suprojektuotas: Šis sieninis tvirtinimo apsauginis rinkinys skirtas išskirtinai "Blink Outdoor 4" (4-osios kartos), "Blink" lauko ir vidaus (3-iosios kartos) kameroms. Jame yra oro sąlygoms atsparus korpusas, 360 laipsnių reguliuojamas laikiklis, sieninio kištuko laikiklis ir įkrovimo laidas. Tinka montuoti viduje arba lauke.

2. 360 laipsnių reguliuojamas: pagrindas sukasi 360 laipsnių kampu, užtikrindamas universalų žiūrėjimo kampą be aklųjų zonų. Lengvai pasukite ir pakreipkite fotoaparatą iki 90 laipsnių, atlaisvindami veržlę. Siūlo platesnę perspektyvą, netrukdant naktiniam matymui ar dvipusiam garsui.

3. Apsauga nuo bet kokio oro: pagaminta iš aukščiausios kokybės ABS medžiagos, užtikrinančios stabilumą ir ilgaamžiškumą.Apsauginis korpusas visiškai uždengia "Blink" fotoaparatą, o aliuminio lydinio rūdims atspari jungtis ir universalus rutulio dizainas užtikrina stabilumą ir apsaugą nuo lauko UV spindulių, saulės spindulių, lietaus ir vėjo.

4. Lengva naudoti: laikiklis ir apsauginis korpusas yra puikiai suprojektuoti ir lengvai montuojami. Su fiksuotais priedais jis tvirtai pritvirtinamas prie fotoaparato galinės dalies, o pagrindo laikiklis gali būti tvirtai pritvirtintas varžtais, todėl fotoaparatą galite pastatyti tiksliai ten, kur norite, kad jis būtų nukreiptas.

5. Patobulintas saugumas: Apsauginis korpusas prideda papildomą "Blink" kamerų saugumo sluoksnį, apsaugodamas jas nuo atšiaurių oro sąlygų ir galimos žalos. Užtikrinkite savo fotoaparatų ilgaamžiškumą ir našumą, užtikrindami patikimą apsaugą.

Specifikacijos:

Kilmės šalis: žemyninė Kinija

Produkto pavadinimas: Laikiklis + apsauginis dėklas

Produkto medžiaga: ABS + metalas

Produkto spalva: juoda

Produkto kiekis: 1PCS / 3PCS (pasirinktinai)

Produktų pardavimo taškai: lengva įdiegti. 360 laipsnių reguliuojamas. Neperšlampamos, snaigės, saulės spinduliai ir kt. neužblokuoja objektyvo matymo linijos. Tinka kelioms BlinK stebėjimo kameroms.

Taikomas produktas: "Blink Outdoor 4" (4-osios kartos); "Blink" lauke ir viduje (3-iosios kartos)

Gaminio dydis: 15.2 * 8.6 * 7.8cm / 5.98x3.39x3.07inch

Gaminio svoris: 140g

Diegimo ir naudojimo veiksmai:

1. Pritvirtinkite pagrindo laikiklį prie sienos varžtais.

2. Įkiškite pagrindinį varžtą į prietaiso angą ir priveržkite.

3. Norėdami surinkti

, atlikite 1/2/3 veiksmus 4. Nauja "Blink" lauko kamera ir padėkite naują "Blink" kamerą ant stovo. Laikiklis sumontuotas puikiai.

Nata:

Pridedamą baltą sieninį laikiklį galima naudoti tik su JAV adapteriais

Šis gaminys yra tik priedas ir jame nėra fotoaparato

Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos. Ačiū!

Prašome leisti 1-2 cm matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Paketai:

01:

1 stovo pagrindo komplektas + apsauginis dėklas + priedai (juodi)

1x įkrovimo laidas (baltas)

1x sieninis laikiklis (baltas) (JAV standartas)

02 :

3 stovo pagrindo rinkiniai + apsauginis dėklas + priedai (juodi)

1x įkrovimo laidas (baltas)

1x sieninis laikiklis (baltas) (JAV standartas)