Savaime užsidarantys stumiami durų skląsčiai rinkinys komplektas Aparatūra Virtuvės spintelė Stumiami skląsčiai Rinkinys Stalčių spynos Stūmimo traukimo patarimai RV spintose
€10.48 / €15.63

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Security & Protection
Prekės kodas: d467082
Pridėti atsiliepimą

[LENGVA ATIDARYTI]Daugiau jokių rankenų ar rankenėlių! Mūsų push-open sistema leidžia greitai ir lengvai pasiekti spinteles, stalčius, spinteles, spintas ir stalčius su vidutinio dydžio durimis. Mėgaukitės švaria, vientisa išvaizda be jokios matomos aparatūros.

[Automatinis užrakinimas] Mūsų įmontuotas spyruoklinis kablys užtikrina, kad jūsų durys saugiai užsidarytų. Nereikia jaudintis, kad durys tinkamai neužsidarys. Mūsų sistema užtikrina tvirtesnį sandarumą nei magnetinės išstūmimo ar magneto fiksavimo sistemos.

[PATVARUS IR ILGALAIKIS] Mūsų stumiamų durų atidarytuvai yra sukurti taip, kad tarnautų ilgai.

[Lengva įdiegti] Mūsų stūmimo skląstį lengva sumontuoti su dviem pailgomis tvirtinimo angomis, kad būtų lengva nustatyti padėtį ir sulygiuoti. Mažas plokštes galima lengvai pritvirtinti, kad spintelės būtų uždarytos. Mūsų stūmimo skląsčiai yra su aukštos kokybės tvirtinimo varžtais, todėl jums nereikės jaudintis dėl jų pirkimo atskirai.

[Ką gausite]Gausite 4 atidaromų durų laikiklius ir 24 pagrindo tvirtinimo varžtus. (Atkreipkite dėmesį, kad montuojant lauko durims turi būti leidžiama 4 mm suspaudimo eiga.)

Medžiaga: plastikas

spalva: juoda + sidabras

Pakuote sudaro:

4 x Durų gaudyklė

24 x varžtai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.