Nešiojamas plovimo puodelis Dantų šepetėlio puodelis Burnos skalavimo puodelis Dantų šepetėlio puodelis Buitinis rinkinys Dantų cilindro puodelis Dantų šepetėlis Dantų pastos laikymo dėžutė
€17.64 / €29.41

  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Prekės ženklas - N2HAO

Kategorijos: Household Merchandises
Prekės kodas: d4073
Pridėti atsiliepimą

prekės ženklas: N2HAO

Kilmės šalis : žemyninė Kinija

Nešiojamas plovimo puodelis Dantų šepetėlis Puodelis Burnos skalavimo puodelis Dantų šepetėlio puodelis Buitinis rinkinys Dantų cilindro puodelis Dantų šepetėlis Dantų pastos laikymo dėžutė

Aprašymas:

【Aukštos kokybės medžiaga】Mūsų dantų šepetėlio dėklas pagamintas iš sveikos PP medžiagos, ekologiškas ir patvarus, pasižymintis smulkia matine tekstūra, lengvu svoriu ir gali būti nešiojamas su savimi.

【Protingas dizainas】Mūsų kelioninio dantų šepetėlio dėklas turi didelę talpą, kurią galima naudoti kaip laikymo dėžę, kurioje gali tilpti du dantų šepetėliai (ne elektriniai dantų šepetėliai) ir maža dantų pasta. Šį dantų šepetėlio laikiklį taip pat galite naudoti kaip puodelį burnai skalauti keliaujant.

【Sveikata ir sauga】Mūsų dantų šepetėlio laikiklis yra sandariai uždarytas ir palaiko dantų šepetėlį ir dantų pastą švarius. Tai labai tinka verslo kelionėms, kelionėms, mokyklai, stovyklavimui ir kasdieniam šeimos naudojimui.

【Daugiafunkcis】Mūsų daugiafunkcinis prausimosi puodelis neapsiriboja dantų šepetėliais ir dantų pasta. Be to, jis taip pat gali būti naudojamas kosmetikai, mažiems biuro reikmenims, meno teptukams, akiniams, papuošalams ir kt. Laikyti.

【Produkto pakuotė】Tinkamo dydžio ir lengvo svorio, galima įdėti į lagaminą, kad būtų lengva nešiotis.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Dantų šepetėlio puodelis

Medžiaga: PP

Dydis: 20x6cm

Komplekte yra:1x dantų šepetėlio puodelis

Pastabos:

1. Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos. Ačiū!

2. Prašome leisti 0,1-2 cm matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.