Instant Fix Wood Scratch Remover Repair Furniture Paint Floor Repair Kit Medinis įbrėžimų valiklis medinėms stalo lovos grindims
€6.56 / €13.13

  • elemento forma - skystis
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Household Merchandises
Prekės kodas: d4339
Pridėti atsiliepimą

ženkleliai:

1. Efektyvus: Nesvarbu, ar tempėte sunkų prietaisą ant grindų, ar netyčia paleidote aštrų baldų kraštą, naudodami šį stebuklingą purškiklį galite lengvai atsikratyti įbrėžimo.

2. Įtrauktos 2 spalvos: Yra su šviesių ir tamsių spalvų atspalviais, kad juos būtų galima maišyti, kad kiekvieną kartą jie puikiai atitiktų.

3. Lengva naudoti: tiesiog purškite ant bet kokios medienos ir įbrėžimas išnyks. Nereikia jokių papildomų įrankių. Vaškas ir lakas nesuteps suremontuotos vietos.

4. Platus pritaikymas: Taikoma baldams, apdailai, spintelėms, durims, rėmams ir kt. Naudokite jį ant tikmedžio, raudonmedžio, riešutmedžio, pelenų, ąžuolo, raudonmedžio, kedro ir daugelio kitų.

5. Paslaugos po pardavimo: Jei nesate visiškai patenkinti mūsų medinių įbrėžimų taisymu, susisiekite su mumis laiku ir mes tai išspręsime kuo greičiau.

Descriptio n:

1. Medinių plokščių remonto rinkinys apima dėmes, įbrėžimus, įbrėžimus, skyles ir spalvos pasikeitimus ant bet kokio tipo medinių baldų.

2. Kiekviename rinkinyje yra 2 spalvos - lengvai įsilieja į bet kokią medinę spalvą, kad būtų tobulas nematomas remontas.

3. Taikoma baldams, apdailai, spintelėms, durims, rėmams ir kt.

Spekifikacija:

1. Produkto dydis: 10.5 * 3.5 * 3.5 cm / 4.13 * 1.38 * 1.38 col.

2. Pakuotės dydis: 10,8 * 6,8 * 3,5 cm / 4,25 * 2,68 * 1,38 colio

3. Talpa: 30ML + 30ML

4. Funkcija: įbrėžimų ir nusidėvėjimo taisymas ant baldų medinių plokščių

Pac karaliaus sąrašas:

Medinių plokščių įbrėžimų taisymas*2