Šviečiantys cirkonio akmenys Automobilio peleninė su dangčiu Nešiojama cigarečių peleninė su LED šviesa Dūmų puodelio laikiklis Šiukšliadėžė Dropship
€5.89 / €8.30

  • Forma - Apvalus
  • Prekės ženklas - ANENG
  • Tipas - Nešiojamas
  • modelio numeris - F62A8FF800186
  • Medžiaga - ABS
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Household Merchandises
Prekės kodas: d7143
Pridėti atsiliepimą

visiškai naujas ir aukštos kokybės

OOTDTY

Funkcijos:

Ši peleninė automobiliui gražiai papuošta aukštos kokybės putojančiais cirkonio akmenimis ir apvaliais karoliukais viršuje, atspari aukštai temperatūrai ir neišima grąžto. Šviesus ir patenkinantis jūsų už

LED užsidegs automatiškai, kai atidarysite cigarečių peleninės dangtį, padidins regėjimo naktį ir suteiks lengvą vizualinę prieigą prie dėklo. Yra gesinimo prievadas ir cigarečių laikiklio lizdas.

Didelis atverčiamas dizainas gali užkirsti kelią skraidymui ir išlaikyti jūsų automobilį švarų ir higienišką. Dangtis gali saugiai užsidaryti, taip apsaugodamas kvapą nuo plitimo ar užsilikimo. Net jei cigarečių užpakaliai nebus užgesinti viduje, cigarečių užpakaliai bus užgesinti tol, kol dangtis nukirs orą.

Kompaktiškas dydis ir lengvas svoris, lengvai nešiojamas.Ne tik gražus, bet ir praktiškas, idealiai tinka automobiliui, namams, biurui ir pan.

Maitinamas mygtukų akumuliatoriais (pridedamas), nereikia atidaryti viršutinio dangčio, kad būtų galima pritvirtinti prie "Fits" automobilio puodelio laikiklio. Ši automobilinė peleninė yra puiki dovana rūkantiems jūsų draugams ar šeimoms.

Specifikacijos:

Medžiaga: ABS, Rhinestones

Dydis: apie 8x10cm / 3.15x3.94in

Pasirenkamos spalvos: juoda, sidabrinė, balta

Power By: mygtukas (įtrauktas)

Kiekis: 1 vnt

Nata:

Prašome leisti 0-1 cm paklaidą dėl rankinio matavimo.pls prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Ačiū!

Komplektą sudaro:

1 Automobilio peleninė (kiti priedai paveikslėlyje nepridedami.)