Biometrinė RFID prieigos kontrolės sistema RFID klaviatūra USB pirštų atspaudų sistema Elektroninis laiko laikrodžio lankomumo aparatas
€31.68 / €48.00

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Security & Protection
Prekės kodas: d469248
Pridėti atsiliepimą

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų produktai turi prieinamas kainas ir gerą kokybę. Mes palaikome dropshippingą ir didmeninę prekybą. Jei norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankią kainą. Geriausi linkėjimai!

1,8 colio HD LCD ekranas - lengva programuoti. Laikas ir data rodomi ekrane, kai šis aparatas budi.360 laipsnių visapusiškas pirštų atspaudų atpažinimas, greitas Nustatyti greitį - skirtingiems pirštų atspaudų kampams galima greitai ir tiksliai nustatyti, greitai užsiregistruoti.

Lankomumo laikrodžio aparatą galima valdyti 3 būdais - pirštų atspaudų / RFID kortelė / slaptažodis; Palaikykite neprisijungimą naudojant - Šis įrenginys palaiko registraciją į dalyvavimą be tinklo. U disko naudojimo norint atsisiųsti ir įkelti lankomumo ataskaitos duomenis palaikymas. (neįskaitant U disko )

Aukštos kokybės mini procesoriaus procesorius, visų funkcijų --Originalus išmanusis lustas priima pažangią programavimo sistemą, ekrano valdymas yra paprastas ir patogus.

Naudodami šį pirštų atspaudų laiko įrašymo įrenginį, galite paprašyti savo darbuotojų užsiregistruoti naudodami pirštų atspaudus, RFID kortelę ir slaptažodį. Palaikykite 1000 vartotojų talpą, 1000 pirštų atspaudų, 1000 slaptažodį, 1000vnt RFID korteles, 100000 įrašų talpą. Plačiai naudojamas biuro, gamyklos, viešbučio, mokyklos ir kt. Įėjimuose ir išėjimuose. Naudingas ir patogus rinkinys, skirtas patikrinti jūsų darbuotojų lankomumą.

RFID pirštų atspaudų lankomumo prieigos valdiklis

Atskira pirštų atspaudų prieigos kontrolės klaviatūra + pirštų atspaudų laiko lankymo aparatas

Griežtai laikykitės nacionalinio saugumo produkto standarto.

Priėmus energiją taupantį pirštų atspaudų jutiklį ir energijos valdymo funkciją, gaminys tampa tobulas.

Humanizuotas kalbos indikacijos priminimas.

T9 įvesties metodo redaktoriai, įrenginio pavadinime, skyriuje, dažnume ir kitoje informacijoje, gali būti tiesiogiai išvesti lankomumo ataskaitas, vartotojo valdymas yra paprastas.

Palaikykite anglų ir kinų kalbas.

Turi Wiegand26/34 įvestį / išvestį, relės išvestį, durų varpelio mygtuką.

Palaikykite klastojimo signalą. Gali būti naudojamas kaip atskiras pirštų atspaudų laiko lankymo aparatas ir atskira prieigos valdymo klaviatūra.

Produkto specifikacijos

Ekranas: 1.8 colio HD LCD ekranas

U disko įkėlimo / atsisiuntimo duomenys: palaikymas

Rodoma kalba: kinų, anglų (pasirinktinai)

Mašinos dydis: 90 (L) x90 (W) x28 mm

spalva: juoda

Medžiaga: ABS

Pakuote sudaro:

1 x nustatytas pirštų atspaudų laiko laikrodis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto.Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.