1000ml Karšto vandens maišelis Mielas animacinis filmas Nešiojamas Pvc Pliušinis šiltas rankinis krepšys Studentas Sutirštintas nuimamas plaunamas šilto vandens maišelis
€3.97 / €7.94

  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Tipas - Rankų atšilimas
  • modelio numeris - Karšto vandens maišas
  • Medžiaga - PVC
  • produkto tipas - Vandenį užpildantis karšto vandens maišas

Kategorijos: Household Merchandises
Prekės kodas: d5482
Pridėti atsiliepimą

Pakuotėje yra: 1* Karšto vandens maišelis

Produkto specifikacijos:

Medžiaga: pliušinis (100% poliesterio) įdėklas (sutirštintos gumos medžiaga)

Talpa: 1000ml

Dydis: 25 * 22cm

Laikykite šiltai: apie 4 ~ 8 valandas

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Produkto savybės:

1. KARŠTO VANDENS MAIŠO IZOLIACIJA: Šis karšto vandens maišas pagamintas iš storos cheminės sprogimui atsparios PVC medžiagos, kuri pasižymi puikiu izoliacijos efektu. Užpildžius karštu vandeniu, jis gali išlikti šiltas ilgesnį laiką, kad padėtų numalšinti skausmą, nuramintų skaudančius raumenis ar suteiktų šilto komforto.

2. SAUGUS IR PATIKIMAS DIZAINAS: Šis karšto vandens maišas pagamintas pagal naujausią saugos dizainą, kad būtų užtikrintas saugumas naudojant. Jis turi aukštos kokybės sprogimui atsparią funkciją, kuri nepadarys jokios žalos, net jei ji plyštų atsitiktinėje situacijoje. Vartotojai gali jį naudoti ramiai.

3. LENGVA NAUDOTI IR PRIŽIŪRĖTI: Šis karšto vandens maišelis yra paprasto dizaino ir lengvai naudojamas. Jis turi lanksčią vandens užpildymo angą, kurią galima lengvai užpildyti karštu vandeniu ir pritvirtinti užsandarintą. Be to, karšto vandens maišelį galima išardyti ir nuplauti, kad būtų užtikrinta švara ir higiena, ir jį lengva ilgai prižiūrėti.

4. Miela animacinio filmo išvaizda: karšto vandens krepšio išvaizda sukurta mielos animacinio filmo formos, tinkama naudoti namuose arba kaip dovana vaikams, draugams ar artimiesiems. Dėl patrauklios išvaizdos jis yra madingas ir praktiškas šildymo pasirinkimas malonumui ir poilsiui.

5. AUKŠTA KOKYBĖ: Šio karšto vandens maišelio kokybė yra patikima ir patvari, tinkama komerciniam ar asmeniniam naudojimui. Nesvarbu, ar esate verslininkas, ar individualus vartotojas, gausite puikų kainos ir kokybės santykį.

Dėmesys:

1.Dėl rankinio matavimo prašome leisti 1-3 cm skirtumą, ačiū už supratingumą!

2. Dėl skirtingų monitorių skirtumo atkreipkite dėmesį, kad paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios prekės spalvos.