Lifewit sidabrinių indų stalčių organizatorius, išplečiamas indų dėklas virtuvei, reguliuojami plokšti indai ir stalo įrankių laikiklis Juoda
€4.40 / €7.34

  • Prekės ženklas - Hoeaden
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d62004
Pridėti atsiliepimą

Apie šį elementą

Didelė talpa: Sutvarkykite savo virtuvės stalčių ir padarykite daugiau vietos naudodami šį sidabro dirbinių organizatorių. Komplekte yra dvi išplečiamos plokštės kairėje ir dešinėje, kad būtų galima laikyti daugiau sidabro dirbinių, stalo įrankių ir virtuvės reikmenų.

Reguliuojamas dydis: Reguliuojamas plotis nuo 13 iki 22,4 colių, jis suderinamas su skirtingais stalčių dydžiais. Visiškai išplėtus stalo įrankių dėžutės matmenys yra 22,4 x 15 x 2 coliai, o visiškai sulankstytas jis sumažėja iki 13 x 15 x 2 colių. Taigi, nesvarbu, kokio dydžio yra jūsų virtuvės stalčiai, šis indų organizatorius tikrai tiks.

Rūšiuokite savo sidabro dirbinius: Su 3 skirtingais dydžių variantais ir iš viso 8 skyriais, kad būtų lengva rūšiuoti ir laikyti, šis virtuvės stalčių organizatorius leidžia lengvai atpažinti, identifikuoti ir pasiimti daiktus, kurių jums reikia naudoti.

Premium Medžiaga: Pagamintas iš storos ir tvirtos aukščiausios kokybės PP medžiagos, stalo įrankių organizatorius yra be BPA, todėl galite būti tikri, kad jį saugu naudoti su visų formų indais. Patvari konstrukcija reiškia, kad ji pastatyta ilgą laiką.

Lengva naudoti: Plokščių programų tvarkyklę labai paprasta naudoti su unikaliu krašto dizainu, leidžiančiu lengvai judėti. Norėdami išvalyti, tiesiog nuplaukite vandeniu, kad pašalintumėte dėmes. Neplaukite indaplovėje.

Reguliuojamas dydis:

Stalo įrankių dėžutės matmenys yra 22,4 x 15 x 2 coliai, visiškai sulankstyta sumažėja iki 13 x 15 x 2 colių ir gali būti pritaikyta pagal jūsų stalčiaus dydį. Su 8 skyriais lengva laikyti skirtingo dydžio stalo įrankius.

Sagties dizainas

Lengvas ir sklandus reguliavimas su saugia ir patikima sagtimi.

Lengva nešiotis

"Edge" dizainas leidžia lengvai perkelti šį sidabro dirbinių organizatorių.

Valymo vadovas:

- Netyčia nudažius, nuplaukite jį per maišytuvą ir išdžiovinkite šluoste.

- Neplaukite indaplovėje.

Tinka daugeliui scenų