4 komplektas "Ultralight" pakavimo kubeliai Juodi poliesterio kelioniniai krepšiai, skirti nešiotis lagaminą, kelioninis pakavimas lagamino organizatoriaus krepšiui
€14.75 / €27.82

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d72653
Pridėti atsiliepimą

4 Komplektas "Ultralight" pakavimo kubeliai Juodi poliesterio kelioniniai krepšiai lagaminui nešiotis, kelioninis pakavimas lagamino organizatoriaus krepšys Itin lengvas, tvirtas, vandeniui atsparus poliesterio audinys užtikrina, kad šie pakavimo kubeliai atlaikys intensyvų kelionių nusidėvėjimą, efektyviai apsaugodami jūsų daiktus. Jis taip pat gali būti patogiai sulankstytas į mažą maišelį, kai jis nenaudojamas.

Visiškai naujas atnaujinimas: Jis ne tik turi visas laikymo krepšio funkcijas, bet ir prideda suspaudimo funkciją, kad padidintų jūsų saugojimo vietą ir palengvintų visų kelionės poreikių organizavimą.

Patogus jūsų gyvenimui: Keturių skirtingų dydžių kompresiniai pakavimo kubeliai užtikrina, kad jūsų daiktai turėtų savo vietą, todėl galėsite atsisveikinti su netvarkingais lagaminais ir lengvai rasti tai, ko norite. Puikiai tinka drabužiams, avalynei, elektronikai, tualeto reikmenims ir dar daugiau!

Puikiai tinka kelionėms, atostogoms, verslo kelionėms, stovyklavimui ir veiklai lauke. Jis taip pat gali atitikti kasdienius šeimos saugojimo reikalavimus.

Spalva: Juoda

Medžiaga: poliesteris

Dydis: 30x10x41cm / 26x10x35cm / 22x10x32cm / 20x8x25cm

Pakuote sudaro:

4 * Kompresiniai pakavimo kubeliai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.