Pakabos Sulankstomos penkių skylių džiovinimo drabužių lentynos Kelionės būtinos ir verslo nešiojamos viešbučio drabužių džiovinimo priemonės Bendrabučio įrankiai
€4.38 / €8.10

  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • diegimo tipas - Sieninis montavimas
  • yra išplečiamas arba ne - Taip
  • Medžiaga - PP
  • yra sulankstomas ar ne - Taip

Prekės kodas: d97587
Pridėti atsiliepimą

Apibūdinkite:

Produkto pavadinimas: Sieninis drabužių stovas

Produkto dydis: Išskleistas dydis: 29 * 13 * 18 cm / 11.41 * 5.11 * 7.08 colio, sulankstytas dydis: 22.5 * 9.5 * 3.5 cm / 8.85 * 3.74 * 1.37 colių

Produkto spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Produkto medžiaga:PP

Produkto savybės:

1. Daugiafunkcinė sulankstoma sieninė drabužių kabykla: Ši universali drabužių kabykla sukurta taip, kad keliautojams būtų patogiau ir efektyviau. Jis gali būti lengvai sulankstomas ir montuojamas ant sienos, taupant erdvę ir leidžiant lengvai pasiekti drabužius.

2. Pagaminta iš patvaraus plastiko: Pagaminta iš aukštos kokybės plastikinės medžiagos, ši pakaba yra tvirta ir patvari, užtikrinanti, kad ji gali atlaikyti įvairių tipų drabužių svorį nesulenkdama ir nesulaužydama.

3. Keliautojo būtinybė: dėl kompaktiško ir nešiojamo dizaino ši pakaba yra puikus kompanionas keliautojams.Jį galima lengvai supakuoti į lagaminą ar kuprinę, todėl vartotojai gali pakabinti drabužius bet kur, kur eina, nesvarbu, ar tai būtų viešbučio kambariai, ar laikinas apgyvendinimas.

4. Padeda džiovinti drabužius: Naujoviškas šios pakabos dizainas leidžia ją patogiai pritvirtinti prie durų ar sienų, suteikiant pagalbinį drabužių džiovinimo sprendimą. Tvirta konstrukcija užtikrina, kad drabužius būtų galima saugiai pakabinti ir efektyviai džiovinti ore.

5. Vietos taupymas ir patogus: Išnaudojant laisvą erdvę ant durų ar sienų, ši pakaba pašalina didelių gabaritų ir daug vietos užimančių tradicinių drabužių lentynų poreikį. Tai idealus sprendimas mažiems butams, bendrabučiams ar bet kuriai erdvei, kur būtina maksimaliai padidinti saugyklą.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip visi žinome , skirtingi kompiuteriai skirtingai rodo spalvas, tikrojo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo šių vaizdų.

2.Leiskite nedidelį matmenų skirtumą dėl skirtingo rankinio matavimo. Ačiū už supratingumą

Siuntą sudaro:

1 vnt paltų pakaba

Sveiki, vaikinai, ačiū, kad apsilankėte mano parduotuvėje. Mes garantuojame savo gaminių kokybę. Kviečiame apsilankyti. Tikimės, kad turite gražią dieną!