juodas krepšys su 4 skyriais, tinklinis plokščių indų laikiklis Organizatorius puikiai tinka namams, virtuvei, vakarėliui, stovyklavimui
€19.26 / €25.67

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d79650
Pridėti atsiliepimą

A Daugybė saugojimo ppace: Suprojektuotas su 3 mažais ir 1 dideliu skyriais, šis indų indas gali padėti jums gerai organizuoti ir rūšiuoti plokščius ir sidabrinius indus bei daug lengviau pasiimti ir išsirinkti raštinės reikmenis.

Patogi plokščių indų caddy rankena: lengvas ir nešiojamas dydis su patogia rankena, kad būtų lengva judėti. Šis sidabro dirbinių caddy gali be vargo transportuoti indus ir sidabro dirbinius iš spintelės į virtuvės stalviršį, stalo indus, lauko kepsninę arba naudoti sėdint už kemperio / RV ribų. Tokie universalūs kadrai yra puikus jūsų namų papildymas.

Universalus naudojimo indų caddy: Šis tinklinis indų laikiklis stalviršiui gali būti naudojamas jūsų virtuvėje, vonios kambaryje, svetainėje, miegamajame, amatų kambariuose, garaže ir kt.Nebereikia vargti valant ir tvarkant namus, šis nešiojamas virtuvės indų stalo įrankių caddy gali sutvarkyti viską jūsų namuose.

Studijų ir patvarus sidabro dirbinių laikiklis: pagamintas iš aukštos kokybės metalo, kuris yra atsparus rūdims. Sidabro dirbinių organizatorius yra toks stiprus, kad daugelį metų naudodamas gali išlaikyti daugybę dalykų. Stilingesnė juoda spalva gali būti gerai derinama su jūsų namų baldais.

Spalva: juoda

Medžiaga: metalas

Dydis: 25.4 x 17.5 x 12 cm

Pakuote sudaro:

1 x krepšelis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.