Kelioninio manikiūro rinkinys 19vnt Nerūdijančio plieno nagų kirpimo pedikiūro rinkinys Profesionalus manikiūro rinkinys Viliojimo rinkinys Nagų įrankiai su PU
€8.72 / €17.44

  • funkcija - ekologiškas
  • Medžiaga - Poliesteris
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d82655
Pridėti atsiliepimą

Funkcijos:

1. Mūsų nerūdijančio plieno manikiūro rinkinys su puošniu odiniu dėklu yra madingas ir praktiškas, populiarus tarp šeimos ir draugų.

2. Profesionaliame nagų dailės rinkinyje yra 19 rankų, veido ir pėdų priežiūros priemonių, kurios patenkins visus jūsų poreikius. Net storus nagus galima lengvai nukirpti tiesiai be jokios jėgos.

3. Nerūdijančio plieno manikiūro įrankiai yra pagaminti iš aukštos kokybės plieno, kuris yra patvarus, neišblukęs, labai kietas ir aštrus. Manikiūras, pedikiūras, antakių kirpimas, vienas rinkinys, skirtas naudoti visą gyvenimą.

4. Prabangūs ir madingi krepšiai, pagaminti iš aukštos kokybės PU medžiagos, gražūs, tvirti, patvarūs, neišblukę ir nelengvai dėvimi. PU odinį dėklą lengva nešiotis ir jį galima lengvai atidaryti vienu raktu.

Specifikacijos:

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Dydis: kaip parodyta

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Produktų sąrašas:

1* Nagų kirpimo mašinėlių rinkinys

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektų ir fotografavimo kampų gaminyje yra spalvų skirtumas, prašau suprasti.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra tolerancija.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.【Geros kokybės medžiaga】Nagų kirpimo mašinėlių rinkinys, pagamintas iš nerūdijančio plieno, yra išskirtinio meistriškumo, nelengvai rūdijantis ir patvarus, todėl galite jį naudoti ilgą laiką.

2.【Profesionalus nagų priežiūros rinkinys】Mūsų manikiūro rinkinys asmeninė priežiūra yra praktiškas grožio manikiūro rinkinys, skirtas rankų, veido ir pėdų priežiūrai, kad atitiktų jūsų kasdienius nagų ir nagų priežiūros poreikius

3.【Paprasta nešiotis】Mūsų nagų pedikiūro rinkinys puikiai tinka kelionėms ir naudojimui namuose, nes jame yra PU odinis dėklas, kuris yra mažas ir neužima vietos, todėl jį lengva nešiotis ir laikyti.

4.【Snap Button Design】Mūsų kelioninio manikiūro rinkinio PU odiniame dėkle yra mygtukai, kuriuos galima lengvai atidaryti vienu mygtuku, leidžiančiu lengvai pasiekti nagų kirpimo įtaisus viduje.

5.【Platus naudojimo spektras】Mūsų asmeninių nagų priežiūros priemonių rinkinys leidžia lengvai susidoroti su antakiais, nosies plaukais, ausimis, inkštirais, nagais, nešvarumais ir negyva oda. Jis tinka manikiūrui, pedikiūrui, antakiams