32Piece 15 Grids Clear Bead Organizer Reguliuojami skirstytuvai Auskarai Laikymo konteineriai
€39.29 / €54.57

  • Naudojimas - Sundries
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d83887
Pridėti atsiliepimą

BEAD STORAGE ORGANIZER - Šis skaidrus plastikinis indas su 15 tinklelių (1,1x1,1x0,78 colio), kuris puikiai tinka karoliukams ir kitiems smulkiems daiktams laikyti, gražiai uždarytas ir sandariai užsandarintas, jis bus saugiai ir patikimai sutvarkytas, kaip norite.

AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA - Šie papuošalų indai buvo pagaminti iš tvirto, aplinkai draugiško plastiko, jis yra patvarus ir tvirtas naudoti ilgą laiką, galite aiškiai matyti per skaidrų mažą tinklelį ir lengvai pasiekti tai, ko norite.

PLAČIAI NAUDOJAMAS - Ši karoliukų organizatoriaus laikymo sistema puikiai tinka laikyti mažus daiktus, 5D deimantų dažymo karoliukus, žiedus, auskarus, papuošalus, nagų dailės daiktus, mažus cirkonio akmenis, net kvadratiniam ledui gaminti.

NUIMAMI SEPARATORIAI - Tinklelio daliklius galima perkelti vertikaliai, kad galėtumėte laisvai reguliuoti saugyklos dydį, supakuotą 32 vnt., 480 tinklelių.

Spalva: skaidri

Medžiaga: plastikas

Dydis: 17.4 x 9.8 x 2.2cm

Pakuote sudaro:

32 x Sandėliavimo konteineriai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.