50PCS Senovinis botanikos sienų koliažo rinkinys Estetinės augalų nuotraukos sienų koliažui Spausdinimo kambario dekoracijos Sienų meno plakatas Nuotraukos
€9.79 / €19.58

  • Medžiaga - Poliesteris
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d84572
Pridėti atsiliepimą

ženkleliai:

1、Koliažo rinkinys sienų estetikai: 50 senovinių augalų spausdinimo plakatų rinkinys, atspausdintas ant kartono, su senovinių menų serija, kad galėtumėte sukurti pritaikytą nuotraukų sieną.

2、Kambario estetikos plakatai: Augalų koliažo rinkinys yra naujausia interjero dekoravimo tendencija. Šios vintažinio stiliaus sienų dekoracijos tikrai leis jums jaustis atsipalaidavusiems ir įkvėptiems kiekvieną dieną.

3、Sienų danga: koliažo rinkinys, skirtas sienų estetiniam padengimui, galite nuspręsti, ar klijuoti juos ant sienos, įdėti į koliažo rėmą, ar pakabinti ant sienos!

4、Apgalvotas (paprastas!) Dovanos: Kiekvienas sienos koliažas yra kruopščiai supakuotas ir meniškai įžvalgus. Dėl išskirtinės ir aukštos kokybės pakuotės dovana ne tik lengvai prieinama, bet ir apsaugo jūsų spaudinius nuo bet kokių galimų pažeidimų ar lenkimo transportavimo metu.

5、Tinkamas dydis: Kiekvienas kambario dekoratyvinių botaninių sienų koliažo rinkinio plakatas yra apie 4x6inch / 10x15cm, kuris gali apimti apie 3FT x 3.3FT sienos erdvę. Galite išvalyti šias gražias nuotraukas, surūšiuoti jas pagal spalvą ar tekstą, tada galėsite jas koliažuoti pagal savo pageidavimus. Koliažo proceso metu taip pat galite įterpti savo kelionių nuotraukas. Nesvarbu, kaip puošiatės, jums tai patiks.

Aprašymas:

50 plakatų sienų lipdukų rinkinys, sienų apdaila, kambario apdaila, tapetai labiau tinka jaunimui.

Specifikacijos:

Medžiaga: popierius

Vieno plakato dydis: apie 10×15cm / 3.94 * 5.91in

50vnt svoris: apie 184G

Kiekis: 50vnt

Pakavimas: spalvų dėžutės

pakavimas Pakuočių sąrašas:

50* Plakatas

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektų ir fotografavimo kampų gaminyje yra spalvų skirtumų, prašome suprasti.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra tolerancija.