lipnūs kabliukai 6 vnt Sunkūs sieniniai kabliukai Lipnūs dekoratyviniai sienų laikymo reikmenys PVC triušio formos vandeniui atsparūs kabliukai
€4.50 / €9.01

  • Medžiaga - PVC
  • modelio numeris - Klijų naudingumo kabliukai
  • Kabliukų nr. - 6
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d92165
Pridėti atsiliepimą

Ar jums reikia paprasto ir elegantiško būdo sustabdyti subtilius namų dekoro elementus? Neieškokite daugiau nei šie lipnūs kabliukai. Šie kabliukai yra pagaminti iš patvarių turėklų. Juos lengva sumontuoti ir nuimti nepažeidžiant sienos.

Specifikacijos:

Medžiaga: PVC

Maksimali apkrova: apie 5 kg (11 svarų)

Stilius: vienas kabliukas

Raštas: A: kvadratas, B: apvalus

Dydis: apie 8 * 8CM / 3.15 * 3.15 colių

Pakuočių sąrašas:

Lipnūs kabliukai*6

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. [ Vandeniui atspari kokybė ] Šie lipnūs kabliukai yra pagaminti iš vandeniui atsparios PVC medžiagos ir nerūdijančios. Jie gali ištverti įvairias oro sąlygas ir trukti ilgą laiką.

2. [ Lengvas montavimas ] Jums tereikia nulupti apsauginę plėvelę ir tvirtai priklijuoti ant norimos išvaizdos. Super klijai užtikrina patvarų ir saugų sukibimą, kuris nenukris ir nepaliks jokių žymių.

3. [ Sudėtingas apdirbimas ] Šie lipnūs kabliukai turi unikalų dizainą, kuris imituoja triušį. Jie puikiai tinka subtiliam namų dekoravimui, nes jie išnyksta, kai jie nenaudojami.

4. [ Platus suderinamumas ] Šie lipnūs kabliukai gali prilipti prie bet kokios plokščios sienos, tokios kaip medis, metalas, oda ir lygi keramika. Jie gali sustabdyti įvairius daiktus, tokius kaip rankšluosčiai, paltai, kepurės, raktai ir kt.

5. [ Didžiulė programa ] Su šiais lipniais kabliukais sustabdykite viską, ko norite. Jie gerai veikia skirtinguose kambariuose, tokiuose kaip valgomasis, virtuvė, miegamasis ir vonios kambarys. Rankšluosčius, indus, raktus, krepšius ir kt. galima lengvai pakabinti ir išimti.