Maža skalbimo mašina 9L sulankstoma maža skalbimo mašina su dehidratacijos funkcija Skaitmeninė skalbimo mašina Elektrinė skalbimo mašina
€69.67 / €99.54

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Household Merchandises
Prekės kodas: d9282
Pridėti atsiliepimą

Dėl sulankstomo dizaino ir 1 paspaudimo operacijos šis aparatas puikiai tinka tiems, kuriems reikia skalbti drabužius kelyje. Be to, jis yra švelnus drabužiams ir gali laikyti visos dienos vertės skalbinius visai šeimai. Pagamintas iš patvarių medžiagų, jis tikrai tarnaus ilgus metus.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Foldable Washing Machine

Medžiaga: PP + TPR

Spalva: violetinė, balta, mėlyna

Įtampa: 12V

Dabartinis: 2A

galia: 25W

Darbo metodas: pulsatorius

Talpa: 9L

Produkto dydis: (apytiksliai) 29.5 * 29.5 * 29cm / 11.61 * 11.61 * 11.42 colių

Trasos ilgis: 1.5m

Trys valymo režimai: standartinis, greitas, nutekėjimas

Pastaba: galima skalbti tik mažus drabužius (pvz., Apatinius drabužius, kojines, kūdikių drabužius ir kt.)

Pakuočių sąrašas:

1x sulankstoma skalbimo mašina

1x kanalizacijos krepšys

1 * maitinimo laidas

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Didelis mobilumas: Naudodamiesi mūsų nešiojama skalbimo mašina, galite mėgautis švarių drabužių patogumu, kad ir kur eitumėte. Dėl lengvai nešiojamo ir kelionėms patogaus dizaino jis puikiai tinka mažoms erdvėms ir mobiliam gyvenimui. Be to, dėl lengvos ir sulankstomos konstrukcijos jis yra puiki galimybė laikyti.

2. Patogus dizainas: Mūsų nešiojama skalbimo mašina gali pasigirti išmaniu skaitmeniniu ekranu, kuris aiškiai rodo skalbimo laiką ir režimą. Vos 1 paspaudimu galite lengvai kontroliuoti skalbinių eigą. Išlikite organizuoti ir efektyvūs naudodami šį be rūpesčių sprendimą.

3. Švelnus skalbimas: "Viskas įskaičiuota" eliuavimas užtikrina, kad mūsų nešiojama skalbimo mašina švelniai skalbtų drabužius, apsaugodama juos nuo pažeidimų. Jis atskiria likutinę drėgmę, todėl jūsų drabužiai yra švarūs ir patogūs, todėl džiovinimas yra lengvas. Mėgaukitės nerūpestingu valymu naudodami mūsų apsauginį valymo sprendimą.

4.Patobulintas skalbinių patogumas: Mūsų didelės talpos nešiojama skalbimo mašina gali pasigirti efektyviomis skalbinių valymo galimybėmis, talpinanti iki vienos dienos vertės šeimos drabužius, taupanti vandens ir elektros išteklius.

5. Užtikrintas patvarumas: Pagaminta naudojant patvarų PP+TPR, ši nešiojama skalbimo mašina gali būti veikiama aukštoje temperatūroje, garantuojant ilgalaikį naudojimą. Jo tvirta markė leidžia skalbti drabužius karštu vandeniu, nesijaudinant dėl jokios žalos, todėl tai yra patikimas jūsų gyvenimo papildymas.