400vnt vienkartinis vonios dušas / dažymo plaukų ausų apsauga, vandeniui atsparūs ausų apsaugos dangteliai, skirti naudoti salone / namuose
€8.43 / €31.21

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Household Merchandises
Prekės kodas: d9801
Pridėti atsiliepimą

400vnt pakuotė, naudokite itin ilgam laikotarpiui.

Vienkartinis dizainas, gana higieniškas, gali užkirsti kelią ausų infekcijai, tačiau labai patogus naudoti.

Apsaugokite ausis dažydami plaukus, maudydamiesi, grožiu, užsidėdami veido kaukę ar pradurdami ausis ir ausų skylutes.

Puikiai naudojamas maudynėms, apsaugo ausį nuo purslų ir vandens įtekėjimo ir išvengia vėlesnių pažeidimų, kuriuos sukelia medvilnės tamponas ir ausų kirtikliai, jis visiškai išlaiko ausį sausą ir švarią.

Puikiai naudojamas profesionaliems plaukų dažams, perm ar šeimos "pasidaryk pats" austrių padažui, užkertant kelią atsitiktinumui.

Dydis: 8 x 40 x 2cm

Spalva: skaidri

Medžiaga: plastikas

Pakuote sudaro:

400 x Plaukų dažymo ausų apsauga

4 x OPP krepšys

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto.Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Išsiuntimo laikas: Visą produktą galime išsiųsti per 3 ~ 8 darbo dieną, paprastai mes laikomės klientų užsakymų pakavimo ir siuntimo laiko, prieš išsiųsdami turime atidžiai patikrinti prekių kokybę, todėl skirkite šiek tiek laiko tvarkyti. Apie stebėjimo numerio atnaujinimą: Jei jūsų stebėjimo numeris nėra logistikos informacija, nes tūkstančiai siuntinių, išsiųstų į užsienio šalis, logistikos įmonės neatnaujino logistikos informacijos, susisiekite su mumis pirmą kartą, maloniai prašome tiesiogiai nepradėti ginčo. Mes esame pirmas kartas, kai jūs galite išspręsti! Arba galite stebėti savo siuntinį šioje svetainėje naudodami savo stebėjimo numerį: www.17track.net/en (nukopijuota į naršyklę, kad atidarytumėte)