VEVOR vandens distiliatorius, 4L gryno vandens valymo filtras namams, 750W distiliuoto vandens gamintojas, nerūdijančio plieno vidinis distiliuotojas
€102.31 / €204.63

  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Naudojimas - buitinis pirminis filtravimas
  • Prekės ženklas - VEVOR
  • CN - Šanchajus
  • Vandens rezervuaro medžiaga - Didelis borosilikatinis stiklas
  • Vandens valymo mašinos tipas - Vandens valytuvas
  • Medžiaga - nerūdijantis plienas
  • talpa - 1,05 GAL / 4,0 L
  • apvalkalo medžiaga - 304 nerūdijantis plienas
  • Vidinio įdėklo medžiaga - 304 nerūdijantis plienas
  • Galia - 750W
  • Produkto svoris - 4.6kg / 10.14 lbs

Kategorijos: Home Appliances
Prekės kodas: d94040
Pridėti atsiliepimą

Premium vandens distiliatorius 750 W vandens distiliatorius per valandą išleidžia daugiau kaip 0,26GAL / 1L vandens, o kasdien distiliuoja 6,3GAL / 24L. Pagamintas iš maistinio 304 nerūdijančio plieno, jis apsaugo jūsų sveikatą ir užtikrina nuolatinį distiliuoto vandens tiekimą. Atliekant paprastus pakeitimo veiksmus, pridedami aktyvuotos anglies paketai gali būti naudojami kaip pakaitalai. Norint išlaikyti vandens skonį, rekomenduojama reguliariai keisti. Karamelė pagaminta iš maistinio stiklo, be BPA, pasižyminti storiu ir ilgaamžiškumu. Jis atitinka maisto higienos standartus, tiekdamas jums gryną ir švarų geriamąjį vandenį. Vandens distiliatorius efektyviai pašalina daugumą teršalų iš vandentiekio vandens ir gali būti naudojamas kasdieniam geriamajam vandeniui, kavai, kūdikių mišinių ruošimui, odos priežiūrai, maisto ruošimui, drėkintuvo vandeniui, CPAP mašinoms, akvariumams ir kt.Distiliuojant ir naudojant dvigubą aktyvintos anglies filtravimą, jis pašalina daugumą vandentiekio vandenyje esančių priemaišų, tokių kaip LOJ, ištirpusios kietosios medžiagos ir beveik visi kiti teršalai, tiekdami švarų ir sveiką geriamąjį vandenį. Funkcijos ir išsami informacija

Efektyvus distiliavimas: 750 W vandens distiliatorius veikia didesniu nei 0.26GAL / 1L per valandą greičiu, galinčiu pašalinti daugumą priemaišų iš vandentiekio vandens. Vandens distiliatorius kiekvieną dieną gali distiliuoti iš viso 6,3 GAL/24L.

Aukštos kokybės medžiagos: Distiliuoto vandens gamintojas turi 304 nerūdijančio plieno vidinį vandens rezervuarą. Konteineris pagamintas iš didelio borosilikatinio stiklo, o visos dalys, kurios liečiasi su vandeniu, yra iš maistui saugių medžiagų.

Efektyvus aušinimas: Patobulintas distiliuoto vandens mašinos viršutinis keturių ašmenų ventiliatorius pagamintas iš aliuminio, pakeičiantis trapų plastiką, o išmetimo dangtis taip pat buvo atnaujintas iki 304 nerūdijančio plieno, užtikrinant gerą šilumos išsklaidymą ir ilgą tarnavimo laiką.

Dėmesys detalėms: Komplekte yra pakaitiniai aktyvuotos anglies paketai; Rekomenduojama juos reguliariai keisti. Citrinų rūgštis gali efektyviai pašalinti skalę. Siūloma reguliariai valyti, kad vidaus aplinka būtų švari.

Platus pritaikymas: Stalviršio vandens distiliatorius gali pašalinti daugumą priemaišų iš vandentiekio vandens, todėl jis labai tinka biurams, namams, laboratorijoms, ligoninėms ir odontologijos klinikoms. Jis gali būti naudojamas kaip geriamasis vanduo, kavos virimo vanduo ir kt.

Sidabrinė raudona tamsiai pilka