Dviračių remonto stovas Rato atramos laikiklis Laikiklis Laikiklis Centravimo įrankiai Laikiklis dviračių ratams Kelių įrankių priežiūra
€17.91 / €22.68

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Cycling
Prekės kodas: d1144
Pridėti atsiliepimą

Šį sulankstomą dviračių stovą lengva laikyti, kai jis nenaudojamas, lengva laikyti ekskursijoms ir lengva nustatyti, kai reikia. Sulankstomai funkcijai reikia mažai vietos saugykloje.

Puikiai tinka namų mechanikui - transmisijos ar stabdžių reguliavimui, valymui ir kitiems darbams.

Ekspozicija parduotuvėje ar parodoje - Puiki idėja eksponuoti dviratį parduotuvėje ar parodoje.

Reguliuojami grandininiai laikikliai - jie gali tilpti daugumą dviračių. Atstumas tarp grandininių laikiklių yra reguliuojamas nuo 3,5 colio iki 4,25 colio.

palaiko dviratį prie grandinėlių, todėl, skirtingai nei panašiai atrodantys stovai, jums nereikia žaisti, kad jį

surinktumėte Dviratis su greitu atleidimu. Šis ekonomiškas, lengvai naudojamas stovas išlaiko dviratį stabilų, o galinis ratas yra nuo žemės.puikiai tinka namams

Mechanikas transmisijos ar stabdžių reguliavimui, valymui ir kitiems darbams.Taip pat puikiai tinka dviračio stovėjimui ar stovėjimui. Jei esate profesionalus dviračių entuziastas, galite jį naudoti norėdami parodyti dviratį parduotuvėje arba exhibition.is kompaktišką Sulankstytą ir lengvą, jei reikia, jį galima pasiimti su savimi.

visiškai naujas ir aukštos kokybės.

Kompaktiškas, nešiojamas ir naudingas.

Skirta naudoti lauke arba patalpose.

Montavimas ant dviračio veda prie stebulės ašies.

Prisukite mygtukus iš abiejų pusių, kad atsiskleistumėte / sulankstytumėte / pataisytumėte dvi kojas, labai paprasta naudoti.

Spalva: Juoda + Raudona

Medžiaga: geležis + plastikas

Dydis: 42 x 33 x 3cm

Pakuote sudaro:

1 x parkavimo rėmas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.