Su laikikliu viskas viename studentas nešiojamas skalavimo puodelis namų dažų teptuko valiklis akrilo vandens pagrindu akvarelės klasė nuimama
€10.51 / €12.23

  • Tipas - Akvarelės teptukas
  • Prekės ženklas - Hinmay
  • Dydis - One Size
  • modelio numeris - NĖRA
  • tirpus ar ne - paint
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d1336
Pridėti atsiliepimą

Funkcijos:

【VISKAS VIENAME】Viršutinės silikoninės apykaklės vidus ir išorė leidžia pakabinti šepetėlius, o išorė leidžia lengvai išdžiūti. Apačioje esanti silikoninė dalis veikia kaip mini paletė, leidžianti lengvai maišyti ir maišyti spalvas.

【LENGVA NAUDOTI】Dažų teptuko skalavimo puodelio vidus pasižymi pakeltu silikono dizainu, kuris pašalina dažus nepažeisdamas minkštų šerių.

【STABILUS PAGRINDAS】15cm / 5.91inch pločio, stabilus pagrindas surenka vandens ir dažų perteklių, ne tik valydamas teptuką, bet ir palaikydamas švarią aplinką.

【 NUIMAMAS DIZAINAS】Visos šio dažų teptuko valiklio dalys yra nuimamos, todėl jas lengva nešiotis visur, kur reikia, taip pat patogu laikyti, kai jos nenaudojate, neužimant vietos.

【PLATUS PRITAIKYMAS】Sukurtas naudoti vaikų klasėse, dailės studijose ir namuose, mūsų skalavimo puodeliai gali būti naudojami su akrilo, akvarelės ir vandens pagrindo dažais.

Specifikacijos:

Medžiaga: silikonas, plastikas

Spalva: Violetinė

Dydis: (apytiksliai )(Topper DIA x H) 11.5x10cm / 4.53x3.94inch

Pagrindo skersmuo: (apytiksliai) 15cm / 5.91inch

Komplekte yra:

1vnt x dažų teptuko valiklis

Nata:

1. Dėl šviesos ir ekrano skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

2. Prašome leisti 0,5-2 cm skirtumus dėl rankinio matavimo.