Simuliacinis augalas Gluosnio rotango medis Vynmedis Vamzdžių lubų projektas Dekoratyvinė gėlė Vynmedis Netikra gėlė Plastikinė žalių lapų nuotraukų rekvizitai
€14.42 / €23.26

  • vnt skaičius - 2vnt
  • rotango - gėlių vynmedis
  • Augalų stilius - Lapas
  • Medžiaga - rotango
  • Netikra gėlė - Plastikiniai žaliųjų lapų nuotraukų rekvizitai
  • Gluosnis - Vamzdžių lubų projektas
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Paskirties vieta - Kabantis
  • Modeliavimo įrenginys - medžių vynmedis
  • CN - Zhejiang

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d432045
Pridėti atsiliepimą

Vaikų fizinis lavinimas Sportinis žaislas Linksmi žaidimai Sensorinis žiedas Hopscotch žaidimas Kūdikio šuolis į tinklelį Darželis Veikla lauke Produkto aprašymas: Medžiaga: PE plastikas Dydis: 28cm / 38cm Spalva: Raudona geltona mėlyna žalia oranžinė Savybės ir privalumai: 1.Darželio mokymo priemonės 2.Vaikų fizinio lavinimo įranga, 3.Sportiniai lauko tėvų ir vaikų žaislai Rinkinį sudaro: 10 kilpų rinkinys su 10 mygtukų Pastabos: 1.Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos. Ačiū! 2.Prašome leisti 1-3 cm matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

modname=ckeditor Simuliacinis augalas Gluosnio rotango medis Vynmedis Vamzdžių lubų projektas Dekoratyvinė gėlė Vynmedis Netikra gėlė Plastikiniai žalių lapų nuotraukų rekvizitai Produkto aprašymas: Medžiaga: plastikas Dydis: 180cm ilgio Spalva: žalia, pilka žalia, balta Savybės ir privalumai: kambario dekoravimas nuotraukų rekvizitai vestuvių reikmenys Komplektą sudaro: 2 vnt Pastabos: 1. Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto, Tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėliuose rodomos spalvos. Ačiū! 2.Prašome leisti 1-3 cm matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Atkreipkite dėmesį! : Sekite parduotuves turėsite papildomų nuolaidų !! Apie bendravimo laiką:

Darbo laikas nuo 9:00 iki 18:00 Kinijos laiku, jei turite klausimų, galite susisiekti su manimi. Aš jums atsakysiu Tarnaujantis aprašymas:

Po mokėjimo patvirtinimo Prekė bus išsiųsta per 1-5 darbo dienas (pagal užsakymą pagamintas poreikis 7-10dienų).

Atkreipkite dėmesį, kad "Duomenuatkurimasisusb.lt" nurodytas pristatymo laikas yra apytikslis ir gali skirtis priklausomai nuo atstumo nuo Kinijos ir muitinės taisyklių.

1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, palikite teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždutes.

2. Jei nesate patenkinti mūsų porduktais, pls susisiekite su mumis prieš palikdami neigiamą atsiliepimą arba atlikdami išsamų įvertinimą. Mes garantuojame, kad mes 100% sumažinsime bet kokią problemą už jus. Atsiliepimus:

1.Jūsų atsiliepimai yra labai svarbūs mūsų verslo plėtrai

2. Palikite atsiliepimą 4-5 žvaigždutės, jei esate patenkinti mūsų produktais

3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami bet kokį neigiamą ar neutralų feddbacką, mes stengsimės išspręsti visas problemas. Ačiū už supratingumą

4.Į visus pranešimus bus atsakyta per 1 darbo dieną. Jei negausite mūsų pakartojimo.prašome maloniai išsiųsti savo pranešimą iš naujo ir mes atsakysime kuo greičiau