Blue Truck Vazoninis dekoravimo sunkvežimis Modelis Gėlių vazonas Vintage Blue Truck Ornament Farmhouse Blue Truck Pavasario dekoro dekoras
€10.90 / €25.34

  • Tema - Peizažas
  • Medžiaga - derva
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Drop Shipping - Palaikymas

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d436196
Pridėti atsiliepimą

🏠Gražus surūdijęs kaimiškas sunkvežimis, kuris buvo nudažytas šepetėliu arba rankomis nudažytas sodybos išvaizdai. Kiekvienas iš jų yra unikalus ir negali būti atkartotas. Kai kurie turi mažiau ar daugiau teal/blue ir rūdžių. 🎁

Šis gražus, unikalus sodybos sunkvežimis džiugins jūsų svečius ilgus metus.

Šis sodybos sunkvežimis yra vienas iš mano mėgstamiausių! Tai retro ir kaimiškas sunkvežimis, kurį galima naudoti bet kur, kur norite praskaidrinti erdvę. Jis puikiai atrodys jūsų svetainėje, virtuvėje ar miegamajame ir suteiks šiltą atmosferą, kad ir kur jį pastatytumėte.

Šis gėlių sunkvežimis yra pasirengęs grįžti namo amžinai. 🔥Tegul šis sunkvežimis nuneša visus jūsų puošybos galvosūkius! Šis sodybos sunkvežimis puikiai tiks jūsų namuose su gėlėmis, saule ir kiaušiniais iš abiejų pusių!

Tokio klasikinio ūkio sunkvežimio dekoravimas sužavės kiekvieną draugą ir kaimyną, atvykusį į jūsų namus.Tai leis jums be galo didžiuotis, kad esate šių metų bendruomenės dekoravimo priešakyje!

🌟Informacijos:

👋 Rankų darbo

📐 Dydis: 18×9×9cm / 7.09×3.54×3.54inch

🎅Medžiaga: derva

Atkreipkite dėmesį:

1. Leiskite tam tikrus skirtumus dėl rankinių matavimų, pls įsitikinkite, kad neprieštaraujate prieš siūlydami kainą.

2. Elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukų dėl šviesos ir ekrano skirtumo.

3. Prieš apsipirkdami atidžiai perskaitykite ir pagalvokite apie tai. Ačiū už supratingumą.