100 vnt./lot lipnus plastikinis maišelis Lipnus sandarinimo maišelis Skaidrus uždaromas celofanas / poli maišeliai 12 * 9cm skaidrus OPP maišelis
€2.94 / €3.30

  • vnt skaičius - Kita
  • Raštas - NĖRA
  • Medžiaga - Kita
  • Proga - Padėkos diena, Kalėdos, Valentino diena
  • modelio numeris - Dovanų dėžutės ir maišeliai

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d432917
Pridėti atsiliepimą

Plastikiniai maišeliai 12x9cm Papuošalai Ziplock Zip Zip Zip Lock Reclosable Poly Clear pakavimo maišeliai Kiekis: 100vnt (1-5vnt daugiau ar mažiau, apskaičiavo mašina) Storis: plonas storis: 0.06mm (dvigubos pusės) pigi kokybė labai gera kokybė Neuždarytas dydis: Ilgis 12cm xWidth 9cm Taikymas: maistas, bakalėjos prekės, saldainiai, arbata ir kt. Pakuotė: 100vntxbag, neįskaitant produktų maišeliuose. Prieš pateikdami užsakymą, patvirtinkite reikiamą dydį. Žemiau esantys vaizdai tik tam, kad būtų rodomas įprastas naudojimas.

Šilti patarimai: Matavimų dydžiai yra rankiniai, o dėl skirtingų bandymo metodų gali būti klaidų. Paveikslėliai ir informacija tik informacinio pobūdžio, nes fotografavimo žibintai ir skirtingų spalvų ekranas bei kitos problemos gali lemti, kad prekių ir medžiagos vaizdas turi tam tikrą spalvą, visa tai gali vyrauti natūra.

Drear draugas,

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!!Tikimės, kad čia laimingai apsipirksite.,,Mes atsiųsime jums didelę nemokamą dovaną, tiesiog nufotografuokite paveikslėlį, kuriuo dalijatės!!

Pridėkite mūsų parduotuvę :

Bus el. laiškas, informuojantis jus apie visus naujus atvykimus ar nuolaidą.

Bet kokia problema, prašome laisvai susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą komentarą.mes padėsime jums ją išspręsti, ačiū!!

Žymos

maišas