100g Džiovinti eukalipto stiebai Tikri augalai Konservuoti švieži žali lapai "Pasidaryk pats" džiovintos gėlės Vestuvių išdėstymas Boho namų vazos dekoras
€9.59 / €15.99

  • Prekės ženklas - YN LABAS GĖLĖ MĖGAUKITĖS SAVO GYVENIMU
  • Proga - Padėkos diena, Vestuvės, Gimtadienis
  • Specifinis produkto naudojimas - Namų dekoras
  • Gėlių stilius - Gėlių šaka
  • Medžiaga - rotango, Natūraliai konservuotas šviežias eukaliptas
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • modelio numeris - Eukaliptas
  • CN - Fujian
  • Tipas - Pampas
  • Stilius - Gėlė
  • Klasifikacija - Džiovintos gėlės

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d435020
Pridėti atsiliepimą

Pristatymo laikas:

Prekių gavimo laikas įvairiose šalyse skiriasi, tačiau paprastai jis neviršija 30 dienų. Ant prekių nurodytas 90 dienų pristatymas nėra tikslus, todėl būkite tikri, kad įsigysite.

Dydis:

Bendras ilgis: apie 30-45 cm (23.6 colio).

Plunksnos ilgis:apie 25-30 cm (9,84-11,8 colio).

(Pakuotėje nėra vazos)

10% džiovintų gėlių transportavimo metu yra pažeistos. Jei gavus pakuotę sugadinami keli gabalai, tai yra normalus vartojimas ir neturės įtakos išvaizdai

Kadangi tai yra natūrali augalų džiovinta gėlė, negalima garantuoti, kad kiekvienas produktas turi tokį patį ilgį ir dydį, taip pat normalu, kad keli jų žiedlapiai kris. Dabar tai neturi įtakos grožiui. Jei neprieštaraujate, nepateikite užsakymo

jei pasirinksite pristatymą per S eller pristatymo būdą Mes išsiųsime Kinijos pašto paprastą mažą pakuotę, nėra jokios sekimo numerio informacijos.jei norite sekti savo užsakymą, pasirinkite "Duomenuatkurimasisusb.lt" standartinį pristatymą

Pasergėti:

1. Natūrali džiovinta gėlė, gėlių galvutės ir stiebo spalva skirtingais sezonais turi nedidelį spalvų skirtumą.

2. Jei turite profesionalų gėlių spalvos poreikį, prieš pirkdami susisiekite su klientų aptarnavimo tarnyba ir pateikite gėlių nuotraukas.

3.Natūralios džiovintos gėlės yra trapios, ir normalu, kad nedidelė dalis gėlių žiedlapių krenta.

4.Neišmeskite nulūžusių ar nukritusių gėlių šakų. Galite juos suderinti su puokšte

5. Sandari pakuotė, būkite atsargūs išpakuodami. Prieš įdėdami vazą, perdėliokite gėles.

6.Do nepridėti vandens į vazą.

7.Tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo vaizdo dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto.

8.Prašome leisti 1-3 cm nuokrypį dėl rankinio matavimo.

9.Jei kyla kokių nors painiavos, praneškite man. Noriu išgirsti jūsų atsiliepimus

Mūsų įmonėje yra gamykla. Mes patys gaminame konservuotas gėles,džiovintas gėles,nendres,dirbtines gėles. Mes turime 50 darbuotojų, kurie gamina sausas gėles ir įamžintas gėles pagrindinis konkurencingumas : profesionali gėlių dizaino komanda, pakuočių dizainerių komanda, profesionali logistikos komanda, greitas klientų aptarnavimas.

1. Siuntimas-siuntimas bus sutvarkytas per 1-5 dienas po pinigų patvirtinimo. Stebėjimo informacija bus pateikta per 2–7 dienas nuo produkto išsiuntimo.

2.Pranešimas – importo muitai, mokesčiai ir rinkliavos neįskaičiuojami į prekės kainą ar siuntimo mokesčius. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prieš pirkdami pasitarkite su savo šalies muitinės įstaiga, kad nustatytumėte, kokios bus šios papildomos išlaidos.

3.Grąžinimas - Jei negavote savo produkto pasibaigus numatytam pristatymo laikui, susisiekite su mumis, kad išspręstumėte jį prieš pradėdami ginčą. Mes garantuojame, kad prekes išsiųsime pakartotinai arba grąžinsime visą mokėjimą, jei jos nebus pristatytos per garantuotą pristatymo laikotarpį.

4. Mes taip pat palaikome "Drop-Shipping", galite kurti užsakymus mano parduotuvėje ir užpildyti savo klientų adresą.kai perkate daugiau nei tam tikrą sumą, mes naudosime DHL siuntimą jums. Jei siuntimui naudosiu DHL, siuntinius gausite per 5–7 dienas.

5.Feedback-(1)Jei nesate patenkinti prekėmis (kokybės problema, dydžio problema, materialinė problema), nedvejodami tiesiog susisiekite su mumis, mes atsakysime kuo greičiau, kad pateiktume jums puikų sprendimą.

(2) Jei jums patinka mūsų produktas, tikiuosi, kad galite mums duoti penkis star.it reikštų mums pasaulį, jei galėtumėte skirti 1 minutę, kad padėtumėte pasidalinti meile, palikdami mums sąžiningą atsiliepimą :)