Dinozaurų papuošalai Kalėdų eglutės akrilo pakabukui Kawaii gyvūnų figūrėlės dekoras Miniatiūrinis namų dekoras Dinozaurų kiaušinių priedas
€2.51 / €5.02

  • rinkinio tipas - no
  • modelio numeris - Dinozaurų ornamentai
  • Elektroninis - no
  • Pakavimas - Nėra dovanų dėžutės
  • Didmeninės prekybos tipas - taip(>50 vnt.)
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d437542
Pridėti atsiliepimą

Ženklelių taškai:

1.Akį traukiantis papildymas: Įkvėpkite savo eglutę unikaliu patrauklumu su mūsų dinozaurų ornamentais.Puikus akį traukiantis dizainas, dinozauro kiaušinio ornamentika suteikia namų dekoravimui šilumos ir spalvų.

2. Saugus aplinkai: Šie dinozaurų papuošalai yra pagaminti iš ekologiškos ir sveikos akrilo medžiagos, kurią nėra lengva deformuoti ir sulaužyti. Jie yra saugūs ir bekvapiai, tvirti ir patvarūs bei atsparūs vandeniui. Šiomis mielomis ir spalvingomis dekoracijomis galite mėgautis ilgą laiką.

3. Universalus dekoras: papuoškite savo kalėdinę sąranką su mūsų dinozaurų ornamentu.Šiuos papuošalus galima lengvai pakabinti naudojant pritvirtintą diržą. Dėl įvairių pritaikymo būdų, įskaitant raktų pakabukus, duris, židinius ir eglutes, jie puikiai papildo namus, darbo vietas, parduotuves ir kt.

4.Išskirtinis meistriškumas: mėgaukitės puikiausia kokybe su mūsų dinozaurų ornamentais. Puikus apdirbimas ir įmantrios detalės kartu su sklandžia išvaizda, be įbrėžimų ir išblukimui atspariomis ryškiomis spalvomis sukuria kerintį atostogų dekorą.

5.Geros dovanos Kalėdoms: Įneškite juros prisilietimo prie savo eglutės su šiais šventiniais dinozaurų papuošalais.Pasidalykite džiaugsmu ir jauduliu su savo artimaisiais, kai jie sukuria linksmą atmosferą, kad būtų daugiau juoko ir laimingų prisiminimų. Puikios puikios dovanų idėjos bet kuriam dinozaurų mylėtojui.

Aprašymas:

Stilingai papuoškite savo eglutę mūsų akį traukiančiais dinozaurų eglutės ornamentais.Pagaminti iš saugių ir bekvapių medžiagų, jie turi platų pritaikymo spektrą ir pasižymi sklandžia išvaizda. Puikiai tinka dovanoti draugams, šeimos nariams ar kolegoms.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Christmas Dragon Egg Ornament

Medžiaga: Akrilas

Produkto dydis: (apytiksliai) 8cm / 3.15 colių

Funkcijos: Animacinis filmas ir mielas

Naudojimas: Kalėdų eglutės, automobilių galinio vaizdo veidrodėliai, kuprinės, raktų pakabukai ir kiti papuošalai

Pakuočių sąrašas:

1* Mini dinozaurų eglutės ornamentas

Pasergėti:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.