10 vnt Puikios kokybės nerūdijančio plieno drabužiai Kojinės su rankšluosčiu Kojinės Segtukas Kelnės Drabužių apatiniai trikotažo spaustukai Maži metaliniai spaustukai pakabai
€0.42 / €0.66

  • Prekės ženklas - TPXCKz
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d440650
Pridėti atsiliepimą

specifikacija:

Pardavimų kiekis: 10vnt metaliniai spaustukai

Dydis: dydis yra 5.5x1.8x3cm

Privalumas: palyginti su mediniais spaustukais ir plastikiniais spaustukais, mūsų spaustukai yra atsparūs vandeniui, be rūdžių, tvirtesni, galingesni, naudojami ilgesnį laiką

Spalva: atsitiktinės gražios spalvos

Paskirtis: spaustukai, naudojami drožlių spaustukams, maišelių spaustukams, drabužių smeigtukams, audinio raišteliams kelionėms, sąvaržėlėms ir pan.

Nerūdijantis plienas: Šie drabužių kaiščiai yra pagaminti iš nerūdijančio plieno, kuris yra patvarus ir nėra lengvai rūdijantis.jie gali būti naudojami ilgą laiką.

Madinga: Daugiafunkciniai drabužių smeigtukai tinka įvairiems drabužiams, pavyzdžiui, džinsams, sijonams, kelnėms, etc.it taip pat yra gera dovana draugams ir šeimos nariams.

Apsauginė savybė: Nerūdijančio plieno drabužių smeigtukai yra suprojektuoti su apsauginiu dangteliu, kuris gali apsaugoti jūsų drabužius nuo subraižymo ar praradimo.

Komplektą sudaro:

Spalvoti metaliniai spaustukai*10

Pastaba:

1.Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Prašau atleisti 1 cm / 0,39 "-3 cm / 1,18" matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.