25-pack sodo tvora, dekoratyvinis sodas be kasimo tvora šunims Nerūdijančio metalo gyvūnų barjeras Tvora Pasienio skydas
€57.80 / €82.56

  • funkcija - lengvai surenkamas, Puvimo įrodymas, Atsparus vandeniui
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Tipas - Tvoros, Grotelės ir vartai

Kategorijos: Home & Garden
Prekės kodas: d443133
Pridėti atsiliepimą

specifikacija

Medžiaga geležis, metalas

Spalva Juoda

Stiliaus sodas

Gaminio matmenys 12.6"L x 16.5"W

25 PAKETŲ TVOROS PLOKŠTĖS: Kiekviena tvoros plokštė yra 16.5 colio aukščio ir 12.6 colio pločio, o bendras ilgis yra apie 26 pėdas. Mūsų "Sunexinlo" sodo tvoros su mažesniais tarpais užtikrina jūsų turto saugumą ir privatumą, nes apsaugo nuo "įsibrovėlių".

DEKORATYVINĖ SODO TVORA: Pagaminta iš didelio stiprumo geležies su milteliniu būdu padengta apdaila, rūdims atspari, oro sąlygoms atspari ne kasimo sodo tvora gyvūnų barjeras yra pakankamai stiprus, kad būtų išvengta mažų gyvūnų žalos.

TVOROS DEKORACIJOS LAUKE: aptvėrimas kiemui padeda sukurti subtilias ribas tarp gyvūnų ir augalų, kad maži gyvūnai būtų atokiau nuo jūsų sodo lysvių. Sodo tvoros siena taip pat gali būti naudojama kaip naminių gyvūnėlių tvora, lauko šunų tvoros barjeras arba triušio tvora sodui.

LENGVAS MONTAVIMAS: metalinės tvoros plokštės gali būti naudojamos sujungiant kartu arba atskirai, pakuotėje yra spaustukai, taip pat kabelių jungtys, patogu sujungti plokštes. "Sunexinlo" sodo tvora tinka sodui, vejai, daržovių sodo sienoms ir takų krašto tvoroms.