100PCS Plokščių pakabos sieninių plokščių laikikliams Kabliukai dekoratyvinėms plokštėms 1,3 colio lipnūs nematomi klijai
€12.92 / €21.17

  • Kilmė - žemyninė Kinija

Prekės kodas: d446543
Pridėti atsiliepimą

100PCS Plokščių pakabos sieninių plokščių laikikliams Kabliukai dekoratyvinėms plokštėms 1,3 colio lipnūs nematomi klijai

Plokštelė Aukštos kokybės medžiaga: Sienos plokščių pakabos yra pagamintos iš aukštos kokybės plastikinės medžiagos, kurios yra patvarios ir lengvai nesulaužomos. Kabliuko dalis pagaminta iš nerūdijančio plieno, kuris yra anti-senėjimo ir anti-rusters.ngers sienai yra pagaminti iš aukštos kokybės plastikinės medžiagos, kuri yra patvari ir nelengvai sulaužoma.

Stiprus sukibimas: Šie daiktai užtikrina didelio stiprumo nuolatinį sukibimą su paviršiais, kuriuos galima tvirtai pritvirtinti prie sienos ir nelengva nukristi. Be to, laikui bėgant jie nepasens ir nepablogės.

Sienų apdailai: Šias pakabas galite naudoti norėdami pakabinti mėgstamas dekoracijas, pavyzdžiui, subtilų porcelianą, keramiką, stiklą ar kitas medines sienų dekoracijas prie paviršių.

Pakankama talpa: Gausite 100 nematomų lipnių plokštelių pakabų, kurių visiškai pakaks jūsų įvairiems tikslams.

dydis: apie 3.2cm

Medžiaga: plastikas

spalva:Balta

Pakuote sudaro:

100 x pakaba

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.