Rotango rankų darbo "Seagrass" namų saugojimas Dekoras Vaisių konteineris Krepšelis Kosmetinis šiaudelis Austi krepšiai Dėžutė Piknikas
€11.10

  • Medžiaga - Austa jūros žolė
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • CN - Guangdongas

Prekės kodas: d450123
Pridėti atsiliepimą

Visiškai nauja ir aukštos kokybės!

Pavadinimas: Straw Rattan Basket

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: austi jūros žolės

Kiekis: 1Pcs

Funkcijos:

1. Perdirbta medžiaga: Jis pagamintas iš jūros žolės rankų darbo gaminių su viela, natūralus ir ekologiškas.Kiekvienas krepšelis bus šiek tiek kitoks. Gražus ir praktiškas, šviežias laukinis. Kiekvienas iš jų yra kruopščiai pagamintas rankomis, todėl detalės bus šiek tiek kitokios.

3.Daugiafunkcis krepšelis:Austi organizatorių krepšeliai gali laikyti užkandžius, odos priežiūros priemones, žaislą, knygą, kojines, kurias galima dėti ant lentynos, virtuvės, vonios kambario, televizoriaus suoliuko, spintos ir drabužinės. Natūralūs austi rankdarbiai suteikia jūsų namams natūralios elegancijos ir šilumos pojūtį.

4.Keep Tidy:Padėkite sutvarkyti svarbius dalykus ir netvarką vienoje vietoje, kur galėtumėte greitai ją gauti. Puikiai išspręskite savo saugojimo problemą kasdieniame namų ruošime. Sukraunamas ir nešiojamas, mažesnis telpa į didesnį krepšį, kai nenaudojamas.

5.Taikoma situacija:"Seagrass" laikymo krepšiai, skirti sandėliavimo organizavimui, svyruoja nuo stalviršio iki asmeninių produktų. Tai puikiai tinka naudoti namuose, biure, restorane ir kt.

Komplektą sudaro: 1 x Šiaudų rotango krepšelis

Sąvoka

1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumą dėl rankinio matavimo.

2. 2. Leiskite šiek tiek skirtis spalvai. Dėl monitorių ir apšvietimo skirtumų nuotraukos gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.